ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.4.2016 | 12:56

ΠΕΘΕΡΑ

Πως να να βάλεις στη θέση της την πεθερά όταν ο Γκιόκας ειναι ότι πει αυτή κ του βάζει λόγια ενώ μπροστά σου ειναι μέλι γάλα..κ εχει αναλάβει κ παιδιά γιατί την έχεις ανάγκη..κόλοπεθερες αν δεν υπήρχαν δεν θα χώριζαν τόσο εύκολα ..
7
 
 
 
 
σχόλια
Γιατί παντρεύτηκες και έκανες παιδιά με μαμάκια ρε κορίτσι; Αυτά δεν κρύβονται, αν ο άλλος είναι μαμάκιας κάνει μπαμ από την αρχή και είναι σίγουρο ότι θα υποφέρεις... Υπομονή και γραψαρχιδίνη, δεν ξέρω τι άλλο να πω, εκτός πια κι αν έφτασε στο απροχώρητο η κατάσταση..
Ισχύει ότι οι μητέρες επηρεάζουν τα αγόρια τους σε μεγάλο βαθμό. Θεωρώ ότι σεξιστικές αντιλήψεις, όπως η γυναίκα πρέπει να είναι νοικοκυρά, διαιωνίζονται απ την ίδια τη μάνα. Θα πει στον γιο της : " βασιλιά μου, να βρεις μια κοπέλα να σου μαγειρεύει να σε προσέχει όπως η μανούλα" . Υποβαθμίζουμε έτσι τον εαυτό μας επειδή θέλουμε να εξυψώσουμε τους άντρες της κοινωνίας μας. Εάν ο γιοκας, αγαπητή δεν καταλαβαίνει, ακόμα και μετά από συζητήσεις, πάει να πει ότι είναι ταγμένος στην μαμά, δεν έχει απογαλακτιστεί.Ίσως να καταλάβει κάποτε, ίσως και ποτέ. Πρέπει να μάθει ποια είναι η γυναίκα της ζωής του τώρα, χωρίς να παραμελεί το σοι του, αλλα να σου δείχνει σεβασμό και να σε έχει πάνω απ το κεφάλι του.
Ισχύει ότι οι μητέρες επηρεάζουν τα αγόρια τους σε μεγάλο βαθμό. Θεωρώ ότι σεξιστικές αντιλήψεις, όπως η γυναίκα πρέπει να είναι νοικοκυρά, διαιωνίζονται απ την ίδια τη μάνα. Θα πει στον γιο της : " βασιλιά μου, να βρεις μια κοπέλα να σου μαγειρεύει να σε προσέχει όπως η μανούλα" . Υποβαθμίζουμε έτσι τον εαυτό μας επειδή θέλουμε να εξυψώσουμε τους άντρες της κοινωνίας μας. Εάν ο γιοκας, αγαπητή δεν καταλαβαίνει, ακόμα και μετά από συζητήσεις, πάει να πει ότι είναι ταγμένος στην μαμά, δεν έχει απογαλακτιστεί.
Δεν υποβαθμιζουμε ετσι τον εαυτο μας (οι μανες που τα κανουν αυτα στους γιους, οχι ολες) για να εξυψωσουμε τους αντρες της κοινωνιας.Οι μαναδες που το κανουν αυτο το κανουν για να εξυψωσουν τον εαυτο τους, στον μονο ρολο που η κοινωνια τους σιγονταρει να ειναι αγιες κι αλαθητες, της μανας. Θελουν να γινουν σπαραιτητες, το μετρο με το οποιο θα συγκριθουν ολες οι αλλες γυναικες κατοπιν και θα βρεθουν ελλιπεις γιατι μονο αυτες αγαπουν πραγματικα ( καποιες δεν ντρεπονται να το ξεστομιζουν κιολας!) διδασκοντας με αυτον τον τροπο τους γιους τους οτι δεν ειναι αξιαγαπητοι κι ετσι καταστρεφοντας τις προοπτικες τους για ευτυχια.Λυπησου τες και συμπονεσε τες λιγο. Ο αντρας τους τις εχει χεσμενες και βρισκουν υποκαταστατο τον γιο....
Scroll to top icon