ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.5.2016 | 13:17

τατουαζ.

είμαι 21 και στην φάση που θέλω να κάνω το δεύτερο τατουάζ. Γενικά οι γονείς μου είναι αντίθετοι (ο μπαμπάς δεν ξέρει για το πρώτο). Θα τους το φέρω τετελεσμένο γεγονός όπως κάθε τι που κάνω και είναι αντίθετοι, απλά δεν ξέρω αν είμαι έτοιμη για τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο σπίτι..Λέτε αξίζει να ξαναπροσπαθήσω να τους εξηγήσω ότι είναι κάτι ουσιαστικότερο για μένα ως φιλοσοφία το τατουάζ?
2
 
 
 
 
σχόλια
Απο ο,τι καταλαβα η ερωτηση ειναι να το συζητησεις μαζι τους ή οχι. Και οχι να το χτυπησεις ή οχι, σωστα;Εκτος θεματος θα ηθελα να σχολιασω οτι αρκετοι φιλοι μου εχουν μετανιωσει για τα τατουαζ που εκαναν πολυ κοντα στην ηλικια ενηλικιωσης. (Χωρις να με λες και Πυραμιδα του Χεοπα ακομη.)
Εντάξει το τατουάζ δεν είναι και φιλοσοφία ζωής, είναι απλά κάτι όμορφο που διακοσμεί το σώμα σου και στην καλύτερη περίπτωση σημαίνει κάτι για σένα και δεν είναι απλά μια φάση που περνάς.Δεν ξέρω γιατί ακριβώς το τατουάζ είναι κατι τοσο ουσιαστικό για σένα. Τα τατουάζ ξεκίνησαν σημαίνοντας κάτι (ότι ήσουν απόγονος κάποιας βασιλικής οικογένειας σε κάποιες φυλές της αρχαιότητας, ότι είσαι μέλος κάποιας ομάδας κλπ). Εκτός λοιπόν κι αν είσαι μέλος κάποιας συμμορίας το τατουάζ σου δεν είναι φιλοσοφία ζωής.Και αυτό να εξηγήσεις στους γονείς σου, το να έχεις τατουάζ είναι σαν να τρυπήσεις τη μύτη σου ή να βάψεις τα μαλλιά σου, μόνο που είναι μόνιμο και θα σε συνοδεύει σε όλη σου τη ζωή. Εφ'όσον είσαι ενήλικη έχεις δικαίωμα να διακοσμείς το σώμα σου όπως σου αρέσει.Απλά σκέψου καλά γιατί το κάνεις, ελπίζω όχι για να πας απλά κόντρα στους γονείς σου ή επειδή είναι της μόδας. Δεν έχω τίποτα εναντίον των τατουάζ, ίσα ίσα έχω πάνω από ένα τατουάζ και έκανα το πρώτο στην ηλικία σου. Οι γονείς μου ήταν αντίθετοι αλλά τους το εξήγησα, κατάλαβαν ότι είναι κάτι που το ήθελα πραγματικά και οχι ένα καπρίτσιο και δεν υπήρξε καμία ρήξη. Απλά σκέψου το καλά.Καλή τύχη!
Scroll to top icon