ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.5.2016 | 02:26

Χαστούκι

Ο κολλητός της κολλητής μου τη χαστούκισε πανω σε "καυγά". Δεν υπηρξε παρεξήγηση όποτε δεν μιλάμε ακριβώς για καυγά γιατί δεν τη χτύπησε με θυμό αλλα για πλάκα. Πάντα πείραζαν ο ένας τον άλλον αλλα πρώτη φορα τη χαστούκισε και δεν ξερω εγω το πήρα κάπως παρόλο που η φίλη μου μου ειπε οτι υπερβάλλω. Εσείς το θεωρείτε φυσιολογικό αυτο που της έκανε?
1
 
 
 
 
σχόλια
Το χαστουκι ειναι κατι προσωπικο. Γινεται στο προσωπο. Δεν της εδωσε ενα μπατσακι στον πωπο οπου ουτε προσβολη επιτελει (μεταξυ ερωτθκου ζευγους ε? ) ουτε ασεβεια. Της εδωσε ενα μπατσο στο προσωπο. Η φιλη σου θεωρει οτι ειναι οκ γιατι δεν θα ηταν ιδιαιτερα οδυνηρο, και επειδη εγινε για πλακα. Ομως απο (κακη) εμπειρια σου λεω οτι τετοιες πλακες ανοιγουν τον δρομο για υπερβολικο θσρρος που εξελισσεται ασχημα κατοπιν.Δινουν τροπον τινα το σημα οτι ειναι οκ να σωματοποιουνται οι αντιδρασεις...Το οτι εγινε για "πλακα" (χειριστικη κατ 'εμε για τους λογους που εξεθεσα) ειναι απο μια αποψη χειροτερο απο το να γινοταν απο θυμο. Γιατι ο θυμος ειναι ενα ακραιο συναισθημα που ολοι γνωριζουμε οτι θα πρεπει να κοντρολλαρουμε κι οταν καποτε παρεκτραπουμε νιωθουμε αμεσα ενοχη κι επιδιωκουμε συγχωρεση απο αυτον που βλαψαμε πανω στιν θυμο μας. Δηλαδη αν και πολυ πολυ ασχημο (και εν πολλοις απαραδεκτο) αφηνει τουλαχιστον την χαραμαδα να υπαρξει μεταμελεια και διορθωση. Με την πλακα αυτο δεν υφισταται. Και γι'αυτον τον λογο θα επσναληφθει με μαθηματικη ακριβεια κι η φιλη δου ουτε να αγανακτησει δεν θα "δικαιουται". Αυτα να της πεις.
Scroll to top icon