ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.5.2016 | 03:26

Μπερδεμα

ΕΙναι ενα παιδι με το οποιο γνωριζομαστε απο κοινους φιλους κ ο οποιος απ οτι φαινεται με γουσταρει. Η αληθεια ειναι πως ποτε δεν μου χει δειξει κατι ξεκαθαρο, γιατι ειναι ντροπαλος. Ο μονος τροπος με τον οποιο εκδηλωνει το "ενδιαφερον" του ειναι το οτι μου εχει προτεινει αρκετες φορες μεσω μηνυματος στο fb να παμε για καφε οι 2 μας. Αλλα ακομα κ αυτο δεν το λες κ ξεκαθαρη εκδηλωση ερωτικου ενδιαφεροντος. Δηλαδη οκ, δεν σημαινει οτι ενα αγορι που προτεινει σε μια κοπελα να πανε για καφε, την βλεπει ερωτικα σωνει κ καλα. Βεβαια αυτος με βλεπει ερωτικα κ το ξερω, αλλα απ τη στιγμη που δεν μου το χει πει ποτε ξεκαθαρα, δεν μπορω κ γω να του πω οτι δεν ενδιαφερομαι κ οτι δεν θελω να βγουμε οι 2 μας. Οποτε αναγκαζομαι μεχρι στιγμης να τον αποφευγω με διαφορες δικαιολογιες.Απ την αλλη, αν δεχτω να βγω για ενα φιλικο καφε μαζι του(αλλωστε κ αυτος φιλικα μου φερεται, οποτε υποτιθεται οτι κ η προταση για καφε φιλικη ειναι), υπαρχει περιπτωση να νομιζει άλλα κ να του δωσω ελπιδες κ ααααντε μετα να του εξηγησω οτι βγηκα μαζι του απλα για να μην ειμαι αγενης. Γενικα δεν ξερω πως να το χειριστω, πιστευω πως ο,τι κ να κανω θα φανω στο τελος κακια. Αλλα πραγματικα δεν θελω να τον βασανιζω, θελω να καταλαβει τι νιωθω για να μην επιμενει τσαμπα.Γενικα εμενα δεν μ αρεσει οταν καποιος με γουσταρει, να με πλησιαζει φιλικα. Θελω εξαρχης να μου καθιστα σαφες τι θελει απο μενα, για να μπορω κ γω να του πω αν ενδιαφερομαι ή οχι κ να μην κοροιδευομαστε ουτε να χανει ο αλλος τσαμπα το χρονο του. Αν με πλησιαζεις φιλικα, ενω με γουσταρεις, υπαρχει περιπτωση εγω να μην καταλαβω οτι με βλεπεις ερωτικα κ να ανταποκριθω στην φιλικη σου προσεγγιση, αλλα εσυ μπορει να παρεξηγησεις την φιλικη μου σταση κ να νομιζεις οτι σε βλεπω κ γω αλλιως κ ετσι δημιουργουνται παρεξηγησεις. Αν θελετε να εχουμε ξεκαθαρη σταση απεναντι σας, να δινετε ξεκαθαρα μηνυματα.
1
 
 
 
 
σχόλια
Αρχικά να πούμε ότι το κείμενο παρουσιάζει μια σύγχυση (παντελώς όμως) στο μυαλό της γραφούσας. Ελπίζω να κρύβεται η ανάλογη ηλικία από πίσω. Δευτερευόντως πρώτα γνωρίζεις και μαθαίνεις κάποια πράγματα για έναν άνθρωπο με διάθεση ανθρώπινης προσέγγισης και μετά πας στο ψητό. Δεν είμαστε ζώα !!! Υπάρχει στην αρχή και τρόπος του διακριτικού φλερτ και κοπλιμέντου !!! Όλοι μπορούν να πουν κουτσά στραβά τα κλασσικά κοπλιμέντα, το ευγενικό στην αρχή είναι το δύσκολο. Βγες για καφέ και να δεις πως θα πάει !!!
Scroll to top icon