ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.5.2016 | 16:12

Εαν

Οι γυναίκες ήταν δεκτικές στο μόνο σεξ και οι περισσότερες δεν γουσταραν σχέσεις ίσως να μη χρειάζονταν τα παραμύθια της σχέσης για τον άντρα να κάνει μόνο σεξ.Μη βλέπουμε μόνο τη μεριά των αντρών. Δεν σήμαινει ότι συγχωρώ τους άντρες σε ότι κάνουν, άντρας είμαι και εγώ. Αλλά η κάθε δράση γίνεται από αντίδραση. Αυτό σημαίνει ότι και τα δύο μέρη παίζουν ρόλο
7
 
 
 
 
σχόλια
Πατριαρχία, σεξισμος εχεις ακουστα?Μιλαμε για τους ίδιους άντρες που ξενερωνουν αν τους φλερταρει γυναικα πρωτη? Για τις ιδιες γυναικες που δεν τολμουν να φλερταρουν πρωτες γιατι ειναι...γυναικες και δεν το επιτρεπουν οι ιδιες στον εαυτό τους? Μιλαμε για ολους αυτους που πιστευουν πως ο αντρας ειναι ο κυνηγος ή ζω σε άλλο κόσμο?
Το να πω σε μία γυναίκα αφού πάμε για δύο καφέδες, ένα φαγητό και ένα σινεμά ''έχω σχέση'' μαζί της, ούτως ώστε να τη ρίξω στο κρεβάτι, δεν είναι τίποτε περισσότερο από μία απλή δήλωση. Η ''σχέση'' δε χτίζεται με δηλώσεις, ούτε η δήλωση καθιστά μία κατάσταση σχέση. Επομένως, μάλλον άρες μάρες κουκουνάρες είναι το όλο θέμα και για να έχουμε να λέμε και να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας.
Ο άντρας μπορεί να κάνει μόνο σεξ εάν θέλει και να το ξεκαθαρίσει και από εκεί και πέρα η γυναίκα επιλέγει αν θα ακολουθήσει ή όχι. Μου έχει τύχει τέτοια περίπτωση και να μου ξεκαθαρίσει ο άλλος από την αρχή πως είναι πολυγαμικός και ενώ δεν μου άρεσε η πρότασή του, τον παραδέχτηκα σε ένα πράγμα. Αυτός ήταν Άντρας!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon