ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.5.2016 | 22:38

...

Δεν μπορώ να τον βρω. Θέλω έναν που να μου λέει τι να κάνω και να με ελέγχει. Να μου λέει τι θα φορέσω και αν κάνει κατι να το φορέσω. Θέλω και στο σεξ μετά να ναι έτσι.. Θέλω να μαι απόλυτα δική του και να του δίνω αποκλειστικοτητα.
4
 
 
 
 
σχόλια
Θέλεις να είσαι ένα άβουλο ον δηλαδή που απλά αναπνέει και υπάρχει? Αν υπήρχε δηλαδή η δυνατότητα να διαχειριστεί και το οξυγόνο που εισπνέεις θα υποτασσόσουν? Αν σου πει με το συμπάθειο, ''βγάλε τα βρακιά σου και τρέχα και μετά σάλτα στο γκρεμό'' θα πέσεις? Γελάω δεν μπορώ ρε παιδιά.
"Να μου λεει τι νσ φορεσω και αν κανει κατι θα το φορεσω"(μου το εξηγεις λιγακι????αφου σου λεει να το φορεσεις,θα το φορεσεις..τι αλλο να κανει??κωλοτουμπες???)Να μου λεγες για σεξ να το καταλαβω τη σχεση σκλαβας-αφεντη(που λεει κ το προστατευομενο μου ανωθεν)αλλα κοριτσι μου το να γουσταρεις να εισαι δουλικο στη ζωη ,δεν δειχνει οτι εισαι δικη του...δειχνει οτι εισαι ενα απελπισμενο,αβουλο κ ηλιθιο πλασμα που αναζητει χειριστικα ατομα για να τα ακολουθει και να τα υπακουει...αυτα τα ατομα δε,δεν προκειται μα σε σεβαστουν ποτε..ξερω δεν σε νοιαζει,τουναντιον ισως και να σου αρεσει αυτο,απλα νομιζω οτι ενα αβουλο ατομο στη ζωη το βαριουνται ολοι...συνεπως κ μετα απο λιγο καιρο θα σε παρατανε....κατα τα αλλα μια χαρα τρολλακι μου φαινεσαι...
Προσωπικά δεν με ελκύει καθόλου όταν ξέρω πως μια κοπελα δεν έχει δική της θέληση και αφήνει τους άλλους να την ελενχουν και να την κάνουν ότι θέλουν λες και είναι μικρό παιδάκι.Δεν μαρεσει να έχω σχέση με μια κοπελα που ξέρω πως ότι της πω εγώ θα το κάνει.Θελω να έχει έναν εγωισμο,πίσμα και να μου φέρνει αντίρρηση όταν δεν θέλει κάτι. Αυτο που λες είναι σχέση μεταξύ αφέντη και σκλάβας! Πιστεύω πως τέτοιες συμπεριφορές αντρών που θελουν να ελενχουν τοσο πολυ την ζωη του αλλου οπως επισης και των γυναικων κρύβουν πολλά κομπλεξ και ανασφαλειες για τον εαυτό τους.
Scroll to top icon