ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.5.2016 | 01:25

Δε μπορώ να τη καταλάβω ακόμα!

Είμαι άντρας 23 ετών και είχα μια σχέση 5,5 μηνών με μια κοπέλα 22 ετών. Για εμένα ήταν η πρώτη μου σχέση με κοπέλα, ενώ για τη κοπέλα ήμουν ο δεύτερος που είχε. Δόθηκα 100% σε αυτό το άτομο, τις εκμυστηρεύτηκα πράγματα για τη ζωή μου, που τα ήξεραν μόνο πάρα πολύ στενά άτομα του περιβάλλοντος μου, ήμουν δίπλα της συνεχώς, παραμελούσα φίλους και ασχολίες για αυτή, και παρόλο αυτά μου φέρθηκε σκάρτα. Πως; Δεν ήταν ποτέ ικανοποιημένη, παρόλο που τις τα παρείχα σχεδόν όλα, θύμωνε για βλακείες και μου μιλούσε άσχημα και προσβλητικά, με πίεζε πάρα πολύ και γινόταν πολλές φορές κτητική απέναντι μου, ενώ ζήλευε και σε μεγάλο βαθμό. Ένιωθα ένα σκωτσέζικο ντους σε αυτή τη σχέση.. Ένιωθα ότι πάλευα για το τίποτα.. Να κάνω ότι μπορώ γιαυτή, να εξαντλούμαι σωματικά και ψυχικά, να φτάνω στο σημείο να αρρωστήσω κυριολεκτικά, και αυτή να μην το σέβεται ούτε αυτό. Κρίμα και περίμενα πως σαν πρώτη σχέση θα ήταν κάτι όμορφο, αλλά τελικά μου άφησε μια πολύ πικρή γεύση και μεγάλες πληγές πάνω μου.. Μου φαίνεται θα κάνω αρκετό καιρό να ξανά φτιάξω κάτι.. Γιατί ρε κοπέλα μου με φέρθηκες έτσι; Κρίμα και ήσουν καλό κορίτσι, απλώς δε ξέρω τι έφταιξε.. Πάντως να ξέρεις πως κακία δε σου κρατάω..
2
 
 
 
 
σχόλια
Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις! Αυτό που με πληγώνει είναι ότι εγώ έκανα πάρα πολλά για τη κοπέλα αυτή, και πολλές φορές δεν ήταν ικανοποιημένη, και μου έκανε παράπονα για αδιαφορία. Δεν λέω έκανε και αυτή αρκετά πράγματα για εμένα και μου δόθηκε, αλλά το κακό είναι ότι φερόταν αρκετές φορές άσχημα εναντίον μου. Τι θέλω να πω: Η κοπέλα έχει κάποια ψυχολογικά προβλήματα(κρίσεις άγχους, πανικού, αγοραφοβία, κατάθλιψη) και είναι πολύ μοναχικό άτομο, καθώς έχει ελάχιστες φιλίες. Ως εκ τούτου ήταν κρεμασμένη από πάνω μου. Ήταν απογοητευμένη από τη ζωή της, και είχε εναποθέσει τις ελπίδες τις πάνω μου. Ωστόσο εμένα αυτό με έπνιγε.. Διότι για μένα ήταν κάτι πρωτόγνωρο μια σχέση. Ήταν κτητική απέναντι μου, ζήλευε σε παθολογικό βαθμό κάποιες φορές, ήθελε να ελέγχει τη ζωή μου, ενώ την πείραζαν συνεχώς πολλά με αποτέλεσμα σχεδόν ανά 2 μέρες να κάνουμε και από ένα καβγαδάκι, που κάποιες φορές αυτή ξέφευγε και μου μιλούσε άσχημα και προσβλητικά.. Βέβαια ποτέ δε κρατούσε κακία και πάντα τα βρίσκαμε.. Εγώ τις τελευταίες εβδομάδες απλώς ένιωθα μια συνεχής πίεση, ακόμα και στιγμές που δεν ήμασταν μαζί. Ήταν υπερ ευαίσθητη και πολλές φορές έβαζε τα κλάμματα. Εμένα όλα αυτά με ενοχλούσαν, αλλά δε έλεγα τίποτα.. Αυτό ήταν το λάθος μου.. Δεν έβαζα τα όρια μου.. Και το αποτέλεσμα ήταν να σκάσω.. Ελπίζω να είναι καλά πάντως η κοπέλα, διότι την αγάπησα πολύ.!
Scroll to top icon