ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.5.2016 | 12:04

Κακό σεξ

Παίδες έχω να εξομολογηθω κάτι περίεργο: Με τη κοπέλα μου, που είμαστε 6 μήνες μαζί στο σεξ έχουμε το εξής θέμα: Δε δείχνει να το χαίρεται ουσιαστικά, και δείχνει σαν να το κάνει απλα για να το κάνει. Απλώς ξαπλώνει ανάσκελα ανοίγει τα πόδια και μου λέει κάνε ότι θες για να τελειώσεις. Αυτή δείχνει σαν να μη το ευχαριστιεται καθόλου. Και δε κάνει και σχεδόν καμία προσπάθεια να το ευχαριστηθει. Ούτε να αλλάξει στάση, ούτε τίποτα.. Εγώ έχω αρχίσει να ξενερωνω όμως, γιατί νιώθω πως κάνω σεξ με μία κούκλα... Για ποιο λόγο το κάνει αυτο; Να τονίσω πως δε είχαμε αλλες εμπειρίες, καθώς και για τους 2 ήταν η πρώτη μας φορά, και είμαστε και οι 2 22 χρόνων!
1
 
 
 
 
σχόλια
Καθως περνάει ο καιρος θα αρχισει λογικα να καταλαβαινει τι της αρεσει, αφου ηταν και απειρη.. Και δεν ειναι ντροπη να την ρωτας τι την ευχαριστει και τι οχι.. Οσο για τις στασεις παρε εσυ πρωτοβουλία να αλλαξετε κι αυτη λογικα θα ακολουθήσει.. Εκτος κι αν δεν ειναι η απειρία ο πραγματικος λογος..

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon