ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.5.2016 | 15:02

Eρώτηση για καμπινγκ

Γεια! Θέλω να απευθυνω την ερώτηση μου σε όσους κάνουν συχνα κάμπινγκ αλλά δεν εννοω το ελεύθερο γιατι εκεί ισχυουν άλλοι κανόνες... Θελω να μεινω καμια δεκαριά μέρες φετος το καλοκαίρι σε οργανωμενο κάμπινγκ σε κάποιο ησηχο νησί να χαλαρώσω και να γεμίσω τις μπαταρίες μου γιατι ήταν ενας φρικαλέος χειμωνας και νιωθω πολύ κουραση... Ομως με φοβίζει η σκεψη πως δεν υπάρχει ασφαλεια και πως απο τη μια στιγμη στην άλλη μπορει να μπει καποιος μέσα όταν εσύ κανεις μπανιο στη θάλασσα ή εχεις βγει βόλτα η οτιδηποτε αλλο, και να σου πάρει τα πράγματα... Στη θαλασσα οταν πηγαινω γαι κολυμπι δεν γινεται να παιρνω μαζι μου ολα τα λεφτά μου αρα που θα τα αφηνω?? Ειλικρινα αυτο ειναι το μόνο που με φοβίζει αλλιώς θα πήγαινα και 1 μηνα κάμπινγκ, μου αρέσει παρα πολυ, αλλά επειδη φετος θα ήθελα να παω ασχετα με το αν θα έχω ή όχι παρέα (οπως είπα έχω ανάγκη να ξεκουραστω) με φοβιζει πως μπορει απο τη μια στιγμη στην άλλη να βρεθώ χωρις λεφτα... η χωρις κινητο, πραγματα κλπ...Α και μια που το κουβεντιάζουμε, εχετε να μου προτείνεται καποιο καλό (καθαρό και ήσυχο) οργανωμενο κάμπινγκ σε καποιο νησί; Ευχαριστώ!
7
 
 
 
 
σχόλια
εμένα δε με έχουν κλέψει ποτέ σε κάμπινγκ και δε χρησιμοποιώ καν λουκετάκι. νομίζω ότι στα κάμπινγκ ισχύει ένας άγραφος κανόνας γιατί κακά τα ψέμματα, θεωρητικά είναι πάρα πολύ εύκολο να μπει κάποιος στη σκηνή σου και να σου πάρει κάτι ή να βουτήξει κάτι από τα απλωμένα. παρόλα αυτά εμένα δε μου έχει τύχει ποτέ και ούτε έχω ακούσει ποτέ από φίλους να μου πουν ότι τους έκλεψαν κάτι σε κάμπινγκ. το λουκετάκι θα σε εξασφαλήσει για τα πράγματα και για τα λεφτά αν τα αφήνεις εκεί, εγώ πάντα τα παίρνω μαζί μου αλλά είπαμε δεν κλειδώνω τη σκηνή! τώρα για ιδέα, προτείνω Αιγιάλη στην Αμοργό, πολύ συμπαθητικό κάμπινγκ και κορυφαίο νησί!
α είδα τώρα ότι έγραφες "καθαρό και ήσυχο"! δεν είναι ούτε πολύ καθαρό ούτε πολύ ήσυχο, οπότε καλύτερα διάλεξε κάτι άλλο! για μένα πάντως ήταν πολύ cosy και παρείστικο οπότε δε με ένοιαζε και πολύ η απόλυτη καθαριότητα και η ησυχία.
Κάποια χρήματα θα τα παίρνεις μαζί σου, κάποια θα τα αφήνεις στη σκηνή. Δες αν το κάμπινγκ προσφέρει τη δυνατότητα θυρίδας στη ρεσεψιόν (και τσέκαρε αν κατά τις βραδινές ώρες, που μπορεί να χρειαστείς έξτρα μετρητά, θα είναι όντως κάποιος στη ρεσεψιόν να εξυπηρετήσει).Προτείνω τον Μάραγκα στη Νάξο, είχα περάσει τέλεια, καθάριζαν τις τουαλέτες 2-3 φορές τη μέρα με απολύμανση και όλα, έχει άφθονη σκιά για τις σκηνές, μίνι μάρκετ που κάνει τυρόπιτες, λουκουμάδες κλπ για πρωινό και θάλασσα στα 4 μέτρα.
Αχ αυτά τα μίνι μάρκετ,όλα τα λεφτά μας φάγανε! :D Επίσης ξέχασα να αναφέρω πως εκτος από μίνι μάρκετ και φούρνο που εχει μέσα, έχει και ταβέρνα για να φας το μεσημέρι.Ο/Η εξομ. μπορεί να ψάξει και από το ίντερνετ σε όποιο νησί την ενδιαφέρει,όλα τα καμπινκ έχουν site με τιμές και εικόνες για να δεις τον χώρο και τι έχει μέσα.
Με την παρεα μου πάμε κάθε χρόνο για καμπινκ εδώ και 5 χρόνια.Αυτο που σε απασχολεί όντως είναι ένα θέμα που το σκέφτομαι και εγω πάντα.Εμεις επειδή είμαστε 4 άτομα παίρνουμε κινητά και όλα τα λεφτά μαζί μας και όταν πάμε θάλασσα τα βάζουμε κάτω από ρούχα και σε σημειο που τα βλέπουμε κοντά μας.Δεν φευγουμε δηλαδή μακρυα απο τα πράγματα.Η μπορεί να τύχει κάποιος απο εμας να κατσει έξω και να τα προσέχει.Τωρα εσύ εάν πας μόνη σου μπορείς να ρωτήσεις σε αυτόν που πληρώνεις για το καμπινκ αν μπορείς να αφήσεις τα πράγματα σου μέσα να τα βάλει σε κάποιο σημείο που δεν έχει πρόσβαση ο κόσμος ή να κάνεις αυτό που κάνω και εγώ με τη παρέα μου.Εμείς πηγαινουμε στη Θάσο στο καμπινκ του Ποτού.Το καμπινκ πολύ καθαρό,με δέντρα και καλούτσικη σκιά με μαλακό χώμα από κάτω.Η θάλασσα δίπλα ομως δεν λέει πολλά,ευτιχως είχαμε μηχανές και πηγαιναμε σε άλλες παραλίες που πραγματικά ήταν απίστευτες.Παντως σαν καμπινκ είναι πολύ καλό! :)
Θα αφησεις λεφτα στη σκηνη σου και θα εχεις και μαζι σου και αν εισαι με αυτοκινητο ασε μερικα και εκει, ετσι ωστε να εισαι καλυμενη!Εφοδιασου με λουκετακι-κλειδακι για να ασφαλιζεις τη σκηνη σου και αν βρεις και καποιο τσαντακι που να μπορεις να περασεις λουκετακι ακομα καλυτερα.Προτεινω το καμπινγκ makis στη σιφνο, ειναι πολυ καθαρο και οργανωμενο και το νησι πραγματικα υπεροχο!Καλες διακοπες :)
Scroll to top icon