ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.5.2016 | 01:35

ανθρώπινες σχέσεις

σήμερα έστειλα σε αυτόν που μ'αρέσει να βγούμε, και μου απάντησε πως δε μπορεί και να το κανονίσουμε για την ερχόμενη βδομάδα. ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που κάνω το πρώτο βήμα και στέλνω σε κάποιον, και μέχρι να δω την απάντηση παραλίγο να πάθω έμφραγμα απ το άγχος. ενώ τυπικά δε μου απάντησε κάτι τελείως αρνητικό, αισθάνομαι ότι εκτέθηκα, ότι θα τον βλέπω κάθε μέρα στη σχολή και δεν θα ξέρω πως να φερθώ, ότι κάνω κάτι λάθος και με φτύνουν οι γκόμενοι, και ότι γενικά οι ανθρώπινες σχέσεις είναι δύσκολες. γιατί σε βάζουν στη διαδικασία του να σκέφτεσαι το τι μπορεί να θέλει/σκέφτεται ο άλλος και δεν υπάρχει τίποτα πιο ψυχοφθόρο απ'αυτό. όλα βουνό δηλαδή, αναρωτιέμαι πως κάποιοι τα καταφέρνουν και πως κάποιες τις παρακαλάνε για ραντεβού, ενώ άλλες εξαρτώνται απο τη διάθεση του χ/ψ γκόμενου και από το αν μπορεί ή όχι.
1
 
 
 
 
σχόλια
Έκανες την προσπάθειά σου και μπράβο σου, πήρες πρωτοβουλία για κάτι που θέλεις και αυτό είναι οκ. Από την άλλη δεν σε έφτυσε, είπε την άλλη βδομάδα,εσύ γιατί το παίρνεις αυτό σαν φτύσιμο; Ξέρεις υπάρχει και το "όχι" δεν μπορεί να ακούμε πάντα "ναι", αν και δε νομίζω ότι δεν θέλει, ίσως θέλει χρόνο αντικειμενικά, ή ίσως απλά να το σκεφτεί. Γιατί το γενικεύεις ότι κάνεις κάτι λάθος και σε φτύνουν οι γκόμενοι; Συμβαίνει συχνά; Αν ναι τότε ίσως κάνεις κάτι λάθος, από μια φορά μη βγάζεις γενικά συμπεράσματα. Να τον βλέπεις χαλαρά στη σχολή, σαν να μην τρέχει τίποτα, και αν δεν βγείτε τελικά, πάλι χαλαρά, τα αγόρια ξέρεις πόσες χυλόπιτες τρώνε; Και όμως δεν απογοητεύονται!
Scroll to top icon