ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.5.2016 | 16:21

ρετσινια

εγώ λοιπόν ειμαι μια κοπελα που ειμαι 21 χρονών αλλα στις σχέσεις που ειχα γενικοτερα με το αντίθετο φύλλο δεν έφτασα ποτε στο σημείο να ολοκληρώσω! Αλλες φορες γιατι απλα δεν ήμουν ανετα, αλλες φορες γιατι απλα δε το επιδίωκα ή δεν αισθανόμουν έτοιμη να το κάνω.Αυτο δε το κρίνω καθολου, ο καθενας εχει το δικαίωμα να κανει οτι θελει στη ζωη του και αν δεν νιώθει έτοιμος να κανει κατι καλυτερα ειναι να μη το κανει! Εγω ειμαι απόλυτα συμφιλιωμένη με αυτο το θεμα και εχω την δικια μου αποψη και πιστευω οτι οταν θα ερθει εκεινη η ωρα που θα θελω να το κανω θα το κανω! απλα δε εχει ερθει ακομα για εμενα.Βεβαια υπαρχουν ατομα τα οποια ηταν στη ζωη μου και με κατέκριναν για αυτο οπως και μου ελεγαν να το κανω οσο ημουν μικρη ακομα κι αν δεν ειχα σχεση εκεινη την εποχη γιατι οσο θα μεγαλώνω τοσο πιο προβληματική θα ειμαι για τους αλλους που θα το μαθαίνουν. Δε ξερω αν αυτο ισχύει αλλα δε πιστεύω οτι μπορεις να κρίνεις εναν άνθρωπο απο αυτο το θεμα! Δεν ειμαι απο αυτες τις θρήσκες και ουτε απο αυτες που λενε μετα το γαμο! Απλα δεν έτυχε να νιώσω τοσα πραγματα για εναν ανθρωπο ετσι ωστε να θελησω να ολοκληρωσω μαζι του ή πολυ απλα με αυτον που ενιωσα πραγματα και ηθελα να ολοκληρωσω τα πραγματα δεν πηγαν οπως θα θελαμε και χωρίσαμε πριν γινει αυτο!Το σεξ για εμενα δεν εχει καμια αξια αν ειναι μονο και μονο για να μου φυγει η λεγόμενη ρετσινιά!
2
 
 
 
 
σχόλια
Συγγνώμη κιόλας αλλά η λέξη ρετσινιά που κολλάει και αποκαλείς έτσι τον εαυτό σου? Υπάρχει συγκεκριμένη ημερομήνια που λήγεις ως γυναίκα και πρέπει να ολοκληρώσεις επειδή είναι "ντροπή"? Σεξ θα κάνεις όποτε νιώσεις έτοιμη και θα ολοκληρώσεις όταν βρεθεί ο κατάλληλος.
Δε νομιζω πως αποκαλεί τον εαυτο της με τον εξής χαρακτηρισμό! Το αναφέρει λογικα για να συσχετίσει τη γνώμη τρίτων πανω στο θεμα, διότι αναφέρει οτι απλα δεν ηταν έτοιμη στις μέχρι πρότινος σχέσεις της! 'Η τουλάχιστον αυτο αντιλαμβάνομαι εγω απο το κείμενο.
Scroll to top icon