ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.5.2016 | 23:42

μου εχει λειψει να ειμαι σε σχεση

θελω να ειμαι με καποιον να κοιμομαστε μαζι,να τρωμε μαζινα κανουμε πραγματα μαζι,να βλεπουμε φιλους μας,να εχουμε κοσμο στο σπιτι και να πηγινουμε και εμεις...να γελαμε και να τσακωνομαστεημουν εδω και 1 χρονο σε μια σχεση τελειωμενη που απλα ειχαμε περα δωθε και δεν ειχα κανεναν και νομιζα οτι θα γινει κατι και οτι κατι θα φτιαξει και αφησα τη ζωη μου να περναει κανοντας το ''κομματι '' μου βγαινοντας με παρεες και σημερα το βραδυ καθως μαγειρευα και ετρωγα μονη μου καταλαβα οτι μου εχει λειψει να ειμαι με καποιον και ποσο θελω να ειμαι με καποιον και ποσο χαζη ειμαι που απο οταν χωρισα με το ατομο που ειχα τη σχεση ουτε φλερτ δεν θελω να κανω γιατι απλα ηθελα, και μαλλον ακομη θελω, εκεινον...και ο καιρος περασε και εχω τοσο καιρο χωρις σεξ αλλα το κυριοτερο χωρις ερωτα και αγαπη...τι ωραιο πραγμα να εισαι με καποιον και να περνατε ομορφα...μακαρι να το βρω συντομα..ει.
1
 
 
 
 
σχόλια
Όλα θα γίνουν... Απλα να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά! Και προς θεού, μην φτιαξεις μια σχέση απλα για να έχεις σχέση... Καλύτερα μόνος σου, παρά σε μία κακή σχέση.. Εύχομαι σύντομα να βρεις το ιδανικό ταίρι :)
Scroll to top icon