ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.5.2016 | 21:28

.

Πάνω στα νεύρα μου και στον εκνευρισμό μου έχω γκρινιαξει στον σύντροφό μου, του έχω μιλήσει απότομα, χωρίς να μου έχει προκαλέσει εκείνος άμεσα και συνειδητά τα νεύρα.Με έχει κατηγορήσει άσχημα για αδιαφορία επειδή εχω βγει έξω με φίλους και δεν του εχω στείλει μήνυμα για 3 ώρες (του είχα πει να έρθει μαζί μας αλλά δεν ήθελε, χωρίς να τους έχει γνωρίσει).Για τα παραπάνω γεγονότα που ανέφερα, του εχω πει "ε σιγά, και τι έγινε; τι έπαθες;", του έχω ζητήσει συγγνώμη, του εχω ζητήσει να το ξεπεράσει.Εκείνος ισχυρίζεται ότι πρέπει να τσακιστώ να επανορθώσω, να γίνω χαλί να με πατήσει, γιατί το ίδιο θα έκανε κι εκείνος αν με πλήγωνε ποτέ χωρίς να φταίω.Εγώ ισχυρίζομαι ότι με πληγώνει με διάφορους τρόπους, πχ. με έχει για χαζή και κακιά (για τα παραπάνω που του έχω κάνει). Επίσης όποτε κάνω/πω κάτι με το οποίο δεν συμφωνεί, θυμάται όλες τις φορές που έχω γκρινιαξει για χαζό λόγο, τις φορές που του μίλησα απότομα (ενώ έχει σταματήσει να συμβαίνει αυτό), τις φορές που βγήκα με φίλη μου αντί να βγω μαζί του.Δεν ενέκρινε ποτέ τις παρέες μου, για αυτό φταίω εγώ... Μετά με κατηγορούσε ότι δεν ασχολούμαι με τίποτα ή ότι ασχολούμαι με μαλακίες... Αλλά έμεινε μαζί μου γιατί ήλπιζε ότι θα ξυπνήσω...Δεν μου αρέσει ο τρόπος σκέψης του, συνειδητοποιώ ότι δεν τον θέλω για φίλο/σύντροφό μου, κι εκείνος μου έχει εκφράσει παλιότερα το αντίστοιχο για 'μενα, αλλά το είχα προσπεράσει...Ωραία, απλή είναι λύση θα μου πείτε, να το διαλύσετε. Ωραία θα σας πω κι εγώ, το 'χουμε παραξηλωσει με το "το διαλύουμε-τα ξαναβρισκουμε" και ξανά απ' την αρχή, και πλέον ευελπιστώ ότι το έχουμε διαλύσει οριστικά.Όμως. Γιατί πρέπει να τσακιστώ να επανορθώσω; Γιατί εγώ βγήκα ο θύτης που παριστάνω το θύμα και τον γεμίζω ενοχές; Γιατί εγώ είμαι αυτή που της εδωσε ευκαιρίες αλλά σπατάλησε τον χρόνο του; Γιατί εγώ είμαι η κακιά τελικά;Με κάνει να νιωθω οτι του εχω κανει το μεγαλυτερο κακο, και ισχυρίζεται πως ο ιδιος μου φέρθηκε άψογα.
2
 
 
 
 
σχόλια
Ναι αλλά για σκέψου κι εσύ να έβγαινε κι εκείνος με φίλες και όση ώρα ήταν μαζί τους να μην σου είχε στείλει ένα μήνυμα ή να μην σε είχε πάρει τηλέφωνο, πως θα ένιωθες, δεν θα τον κατηγορούσες κι εσύ, ή έστω αν δεν τον κατηγορούσες, δεν θα σου περνούσε καν απο το μυαλό οτι εκείνος είναι έξω και περνάει καλά και για σένα αδιαφορεί; Και αν νιώθετε ότι έχει διαλυθεί όπως λες, τότε πρέπει να μιλήσετε σοβαρά και να δώσετε ενα ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ χωρίς πισωγυρίσματα!
Scroll to top icon