ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.5.2016 | 00:10

Ψαχνοντας..

Ειμαι με ενα παιδι εδω και 1 χρονο..σε γενικες γραμμες ειμαστε καλα μαζι,περναμε υπεροχα,βεβαια μαλωνουμε συχνα αλλα συνηθως για ασημαντα πραγματα και τα βρισκουμε αμεσως..το θεμα μου ειναι οτι δεν ξερω αν ειμαι οντως ερωτευμενη,αν τον αγαπω πραγματικα η αν ειναι η ιδεα μου επειδη δεν εχω ξαναδεθει με καποιον αλλο τοσο πολυ..νοιαζομαι γ αυτον θελω να ναι καλα αλλα δεν τον σκεφτομαι συνεχεια..μου λειπει αλλα δεν θα πεθανω κιολας αν δεν τον δω για λιγες μερες..πως θα καταλαβω τι νιωθω;ξερω οτι ειναι λιγο υποκειμενικο αλλα ειμαι μπερδεμενη και επισης θα ηταν μεγαλο λαθος και πολυ ασχημο να ειμαι μαζι του αν τελικα δεν ειμαι ερωτευμενη γτ θα ειναι σαν να τον κοροιδευω..εκεινος δειχνει σιγουρος για τα συναισθηματα του και με φοβιζει το γεγονος οτι μπορει να μην ανταποκρινομαι οπως θα επρεπε..τελος σκεφτηκα να χωριζαμε για λιγο να δω πως θα παει για να καταλαβω αν αυτο το κατι που λειπει ειναι αυτος αλλα δεν θελω να χασω αυτη τη σιγουρια και την ασφαλεια της σχεσης μας και να το μετανιωσω μετα..
2
 
 
 
 
σχόλια
Αν είσαι ερωτευμένη με κάποιον το νιώθεις. Εσύ για να έχεις τη απορία, και όπως λες να μην τρελαινεσαι δείχνει ότι δε είσαι. Τώρα αυτό δε σημαίνει ότι δε το νοιάζεσαι και δε περνάς καλα... Για εμένα αν νιώθεις ομορφα μέσα στη σχέση, μην κάνεις το λάθος και τον χωρίσεις για να δεις πως θα νιωσεις... Γιατί μετά ραγίζει το γυαλί, και δε θα είναι εύκολο... Κάτσε και Σκέψου λοιπόν: Πόσο % ευτυχισμένη είμαι μαζί του; Αν είσαι αρκετά, μην τον αφήσεις, μετα μπορεί να χτυπας το κεφαλι σου :)
Scroll to top icon