ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.6.2016 | 06:57

Εάν ήμουν εγώ που σε αγαπούσα παράφορα...

και επί μήνες σε παρακαλούσα και εσύ μέχρι και την τελευταία ημέρα με πρόσβαλλες και με συνέκρινες και τελικά μου ζήτησες να μη σου ξαναστείλω - αλλά ωστόσο υπολόγιζες ότι όταν εσύ θελήσεις, εγώ θα υποκύψω από αδυναμία...Τότε καλώς κι έχω βρει καινούρια παρέα που με αγαπάει και το αποδεικνύει με πράξεις. Της αξϊζει να μην έχω πάρε δώσε με το παρελθόν. Φυσικά ακόμη σε αγαπώ και θα σ'αγαπώ, αυτά τα αισθήματα δεν περνάνε... αλλά ούτε και αρκούν από μόνα τους όταν οι άνθρωποι είναι αγύριστα κεφάλια. Αυτό το κατάλαβα μετά τις τελευταίες προσβολές σου... και τελικά το εμπέδωσα.Ελπίζω να αναρτηθεί. :)
1
 
 
 
 
σχόλια
Ο άνθρωπος που σου ζήτησε να μην του ξαναστείλεις, πόσο πιθανό είναι να ενημερώθηκε από κάποιο καλοθελητή απ' τους συνήθεις από μηχανής δαίμονες που προκύπτουν κατά καιρούς ειδικά στα κρίσιμα, ο οποίος θα του είπε για τη νέα σου παρέα;Επειδή είμαι πιο απόλυτος από 'σενα και όταν προκύπτουν τέτοιες καταστάσεις σηκώνομαι και φεύγω κι επειδή έχω συναντήσει ορισμένες φορές τη συμπεριφορά αυτός που συγκρίνει να κρύβει κάτι τελείως διαφορετικό κάτω απ' αυτό (είναι πάρα πολύ άδικο το ξέρω, συμβαίνει όμως), συνήθως αυτός ο τύπος δε ζητάει διακοπή μαχαίρι. Το έχω δει μόνο σε τέτοια περίπτωση που έχουν εμπλακεί τρίτοι.Μπορεί να κάνω λάθος βέβαια, αν σε ενδιαφέρει όμως και απ' τον τρόπο που γράφεις σε ενδιαφέρει έστω και εγκυκλοπαιδικά ίσως είναι μια ερώτηση που αξίζει τον κόπο να κάνεις.
Scroll to top icon