ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.6.2016 | 21:05

ειμαι σε διλλημα

Ειμαι 20 χρονων και το αγορι μου 18. Ειμαστε μαζι 3 χρονια και εχω γνωρισει τους γονεις του κλπ. Προσφατα ετυχε να βγω σε ενα μαγαζι και ειδα τον μπαμπα του αλλα εκεινος δεν ξερω αν με ειδε. Υπο αλλες συνθηκες θα τον χαιρετουσα αλλα ηταν παρεα με μια κοπελα/κυρια, οποτε ντραπηκα και ειπα να μην ενοχλησω. Το θεμα ειναι οτι μετα απο καποια στιγμη τους ειδα να φιλιουνται και να ειναι γενικα πολυ διαχυτικοι. Γνωριζω με σιγουρια οτι δεν χωριζουν οι δικοι του, αλλα δεν μπορω να ξερω πως ειναι η σχεση τους. ΕΙμαι σε διλλημα αν πρεπει να πω κατι ή οχι. Αν με ειδε, ισως να με βγαλει ψευτρα και δεν θελω να χαλασω την σχεση μου μαζι τους. Τι μου προτεινετε να κανω?
7
 
 
 
 
σχόλια
Οχι να μη πεις κατι γιατι το καρμα ειναι σκύλα. Θα ηθελες να εισαι στη θεση του πατερα; ασε δε, που δε κερδιζεις κατι απο τον σχολιασμο περα απο τη βεβαιη αντιπαθεια του πατερα στο ατομο σου. Α! Κ επισης, αν τους ειδες εσυ, θα τους ειδαν και αλλοι. Οποτε καποια στιγμη, θα μαθευτει.
Μου είχε συμβεί κι εμένα ακριβώς η ίδια φάση. Το είπα στο αγόρι μου και μου είπε ότι κάνω λάθος, ότι δεν είδα καλά και τέλος πάντων ότι δεν ήταν ο πατέρας του. Εγώ όμως επέμεινα και άρχισε να φωνάζει επειδή δεν τον συμπαθούσα και έλεγε ότι θέλω να τον κάνω να φανεί κακός. Εγώ θα σε συμβούλευα να το πεις στο αγόρι σου μόνο εάν ξέρεις ότι θα σε πιστέψει σίγουρα αλλιώς άστο καλύτερα.
δε νομίζω ότι σε αφορά. είναι πολύ λεπτό το ζήτημα και δεν επηρεάζει τη σχέση σου με το αγόρι σου αλλά τη σχέση των γονιών του. σκέψου μόνο πόσο θα ντραπεί όταν του το πεις. αλλά δεν είναι μόνο αυτό, αν αποφασίσει να το πει στη μητέρα του και χωρίσουν οι γονείς του θα κουβαλάς εσύ αυτό το βάρος? άπαπα, εγώ δε θα το έλεγα.
Scroll to top icon