ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.6.2016 | 18:46

Χαμογέλασε η ψυχή μου

είμαι άνεργη , αλλά ήρθαν στην πορτα μου 5 γατάκια μικρά, τα οποία είναι άρρωστα, έχουν σκουληκάκια στον ποπό. Πήγα σε ένα κτηνίατρο με 20 ευρό στην τσέπη και αγόρασα τα χαπάκια... 2 ευρώ κόστιζε το ένα. Ένιωσα άνθρωπος. Έστω και αν πήγα με μισή καρδιά γτ πίστευα πως θα κόστιζε πολύ. Τελικά όλα καλά....Να βάζετε ενα κουτάκι γεμάτο νερό έξω στην πόρτα σας για τα αδέσποτα.... είναι κρίμα να πεθαίνουν απ τη δίψα τωρα το καλοκαίρι.
2
 
 
 
 
σχόλια
Μα ναι, φυσικά. Για τα ζώα όλοι τέλειοι. Ξέρεις όμως τι θα ήταν πιο τέλειο? Να αγοράσεις κάτι μικρό σε έναν άστεγο. Οτιδήποτε και αν ήταν. Ξέρεις και αυτοί ψυχή έχουν. Και για όσους φιλόζωους πέσουν να με φάνε δεν λέω να μην βοηθήσεις τα ζώα, κρίμα είναι και αυτά. Όμως ρίξε και μια ματιά στους ανθρώπους που κοιμούνται στα πεζοδρόμια. Και αν τύχει, δώσε τους κάτι. Εκεί να δεις πόση ανθρωπιά θα νιωσεις.
Scroll to top icon