ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.6.2016 | 21:32

Tί να κάνω???

Ήμουν με κοπέλα εδώ και 5χρόνια. Τον πρώτο καίρο ήμουν σε περίεργη φάση και της φέρθηκα πολύ σκατά(έβγαινα και μίλουσα με άλλες και όχι μόνο).Με τον καίρο όμως την αγάπησα και αισθάνθηκα για αυτήν πράγματα που δεν έχω αισθανθεί για άλλον άνθρωπο.Τον τελευταίο όμως χρόνο έμαθα ότι έκανε πόλλα με άλλους,την διάρκεια που έλεγε ότι με αγαπούσε και ήθελε να είναι μαζί μου μιάς και εγώ έλειπα για πολύ καιρό στο εξωτερικό. Οι δικαιόλογιες για αυτά ήταν ότι τα έκανε γιατί το είχε απορία και για εμπειρία μιας και ήμουν ο πρώτος της.Αφού τα έμαθα όλα αυτά και αποφάσισα να την χωρήσω,δεν με άφηνε γιατί λέει ότι με αγαπάει ακόμα και μόνο εμένα θέλει.Το θέμα όμως τώρα είναι ότι εγώ δεν την εμπιστεύομαι,ούτε να τα αφήσω πίσω και να τα ξεχάσω όπως έκανε αυτή όταν έμαθε αυτά που είχα κάνει στις αρχές,με απότελεσμα να τσακωνόμαστε συνεχώς. Ακόμα δεν μπόρω να προχωρήσω γιατί την αγαπάω ακόμα και μόνο αυτή σκέφτομαι.Οπότε τί να κάνω για να ηρεμίσω ή να την ξεχάσω ή να την κάνω να θέλει πάλι μόνο εμένα????Ευχαριστώ εκ τον προτέρων για την βοήθεια-Αναστάσης
5
 
 
 
 
σχόλια
Ανάσταση δεν μας τα λες καλα:θα εξαιρέσω τον παράγοντα ηλικία μιας και δεν το αναφέρεις,που αν είσαστε πολύ μικροί δεν δικαιολογείται η συμπεριφορά σου πρώτα κ μετά η δική της αντίδραση:Συγκεκριμένα Ξεκινώντας μαζί της δεν ήσουν ΕΣΥ ο σταθερός σε αυτό που ξεκινήσατε! Το να παίζεις κ με άλλες παράλληλα και αυτή να κάθεται να σε περιμένει σαν πίστη Πηνελόπη...???Ενώ πρώτος Εσύ δεν ήξερες τι ήθελες.Αυτό ήθελες δηλ? Εσυ να έχεις το συγχωροχαρτι και αυτή που όντως κοίταξε και αλλού μετά το παιχνίδι σου να "μην μπορείς να τη συγχωρέσεις" ενώ γράφεις ότι την αγαπάς???Στον εαυτό σου παρολο που δείχνεις επιείκεια, Αλλά βλεπω οτι δεν αναγνωρίζεις ότι είσαι ο υπαίτιος .σε ενοχλει που εχει μαθει τα δικά σου τα κατορθώματα κ όχι επειδή τα εκανεςΑυτό που σε θολώνει είναι ο εγωισμός σου μονο για τα δικά της "σφάλματα" και συνεπώς θες κάπου να ρίξεις το φταίξιμο και όχι να παραδεχτείς τις συνέπειες των πράξεων σου.Και τέλος Θέλω να σταθώ στο σημείο που λες ότι δεν μπορείς να προχωρήσεις και μόνο αυτή σκέφτεσαι :Αν πραγματικά μάθεις να είσαι ειλικρινής στα δικά σου λάθη και μπορείς να συγχωρείς και την σύντροφό σου έτσι θα απομακρυνεις τον εγωισμό που σε απομακρύνει από την αληθινή αγάπη!!! Όπου ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΓΩΙΣΜΌΣ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΑΓΆΠΗ!Πληγωθηκατε και οι δύο,μπερδευτηκατε Τώρα απομένει να μιλήσετε με ειλικρίνεια Αλλιώς πάει η εμπιστοσύνη!!! Καλή τύχη!
Τότε που τα έκανες εσύ αυτά ήταν καλά, αλλά τώρα που έμαθες πως τα ίδια έκανε η κοπέλα σου με κάποια χρονοκαθυστέρηση, σε έτσουξε; Ίσως στην επόμενη να φερθείς καλύτερα και να μην τα επαναλάβεις κι εκείνη ίσως μάθει πως όταν δεν της αρέσει κάτι να φεύγει και όχι να προβαίνει σε αντίποινα. Σας έφαγαν οι "εμπειρίες".
Μαθε πρωτα να σεβεσαι τον ευατο σου και προχωρα παρακατω.οπως το ιδιο να πεις και στην κοπελα.και αν θελει εμπειριες στην ζωη της οπως και εσυ ας της κανατε μαζι και οχι με αλλους γιατι αυτες δεν ειναι εμπειριες καπως αλλιωςε λεγονται.
Ρε Αναστάση η εμπιστοσύνη πάει χάθηκε και για αυτήν και για εσένα δεν θα γίνει ποτέ ξανά όπως πριν, μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας.Ασε που για να είμαστε και ειλικρινείς με τον εαυτό μας κυρίως, αν αγαπάς, να αγαπάς πραγματικά όμως! οχι απλά να βολεύεσαι, δεν κερατώνεις!! Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία και ελαφρυντικό για αυτό.
Scroll to top icon