ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.6.2016 | 12:04

Δεν θα βρω ποτέ γυναίκα

Δεν μου αρέσει να ξενυχτάω, να γυρίζω μετά τις 12 το βράδυ κλπ. Δεν μου αρέσει το ποτό μέχρι να γίνεις λιώμα, ειδικά τα σφηνάκια.Δεν μου αρέσουν τα σημερινά μπουζούκια. Καλά δεν έμειναν και πολλά πλέονΔεν μου αρέσουν οι καφετέριες χωρίς θέα και όπου όλοι είναι δίπλα στον άλλοΔεν μου αρέσει το άραγμα στον καναπέ & κρεβάτι να βλέπουμε ταινίες-σειρές-τηλεόραση με τις ώρες. (προσέξατε πως δεν έγραψα μουσική έτσι ! )Δεν μου αρέσουν οι ατελείωτες συζητήσεις περι συναισθηματικών και η υπερανάλυση της ζωής της στο παρελθόν ( + τα οικογενειακά της).Δεν με νοιάζει η ίντριγκα μεταξύ των συναδέλφων στην δουλειά της, σιγά πια με τα (μικρο - μεγαλο) στελέχη σε όλες τις "GIANT" της Αθήνας που νομίζουν ότι διάγουν έκλυτη και περιπετειώδη ζωή.Αγόρι 31, Υ.Γ Ψηφίστε δύο νησιά ανάμεσα σε Νάξο - Αμοργό - Αστυπάλαια - Φολέγανδρο για να περάσω ένα πενθήμερο στο καθένα στις καλοκαιρινές διακοπές.
4
 
 
 
 
σχόλια
Δεν έχω πάει στην Φολέγανδρο, στα άλλα 3 ναι. Για όλα τα γούστα είναι η Νάξος (θα πάω ξανά και φέτος). Αυτή η παραλία της Πλάκας σε στέλνει... Για το φαγητό δεν σου λέω τίποτα, σίγουρα θα έχεις ακούσει άπειρα. Η Αμοργός έχει νέο κόσμο, πολύ όμορφη Χώρα και αυτά τα κυκλαδίτικα τοπία που σε καθηλώνουν. Η Αστυπάλαια έχει επίσης όμορφη Χώρα, απλά συμπαθητικές παραλίες και θα βαρεθείς να τρως κατσίκι. Α και με το καράβι, είναι απελπιστικά μακριά!
Δεν είναι κακό να μην θέλεις να κάνεις πράγματα που δε σε ευχαριστούν απλά για να βρεις γυναίκα. Τα περισσότερα που αναφέρεις ούτε σε μένα αρέσουν, εγώ π.χ. προτιμώ τους εξωτερικούς χώρους και τη δράση από το πολύ μπλαμπλα μέσα στην καπνίλα. Ψάξε κάποια που να έχετε όσο το δυνατόν κοινά ενδιαφέροντα.
Scroll to top icon