ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.6.2016 | 02:20

Θεωρείτε ...

Ότι ειναι όμορφο να κανει η κοπέλα την πρώτη κίνηση να φιλήσει το αγόρι στο πρώτο ραντεβού;Υγ : Μια κοπέλα που σκοπεύει να το κανει αλλα διατηρεί τις επιφυλάξεις της μήπως χαρακτηριστεί " λυσσαρα" ενώ στην πραγματικότητα απέχει κατα πολύ απο αυτόν τον χαρακτηρισμό !
7
 
 
 
 
σχόλια
Τώρα, μεταξύ μας, ο Μπόλτον του τα πήρε τα σώβρακα του Γιαννάκη. Ήταν έξυπνο ψυχάκι ο κερατούκλης. Όσo για μένα, το έπαιζα δύσκολος στο Σανσάκι για να κολλήσει με το φτύσιμο.. you know..
Αν έρθεις πολύ κοντά του, χαμογελάσεις, τον αγκαλιάσεις, τον αγγίξεις, του πιάσεις τα χέρια και δεν μπει στο νόημα τότε τι να πω είναι αργόστροφος !
Προσωπικά το έχω κάνει, τον ξάφνιασε ευχάριστα (όπως μου εξομολογήθηκε μετά από καιρό) και γενικά το είδε και το ένιωσε πολύ θετικά. Αν σε περάσει για "λυσσάρα", μάλλον θα πρόκειται για τέρμα οπισθοδρομικό και κομπλεξικό άτομο, οπότε γιατί να χάνεις το χρόνο σου κιόλας;
Αν σε χαρακτηρισει λυσσαρα επειδη εκανες κινηση πιστευεις θα ηθελες να συνεχισεις κατι μαζι του?Αρα... κανε κινηση και αν σε κακοχαρακτηρισει -για το πιο φυσιολογικο πραγμα του κοσμου, αν ειναι δυνατον!- θα εχεις πληρη εικονα για αυτον τον ανθρωπο.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon