ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.7.2016 | 03:22

εσείς τι λέτε για τα πισωγυρίσματα;

θα σας πω κι εγώ τι λέω. παλιά, πολύ παλιά ήμουν κατά μέχρι που το έκανα κι εγώ. ήμουν σε σχέση 2 χρόνια και πριν χωρίσουμε. ήμασταν 6-7 μήνες χώρια ώσπου τα ξαναβρήκαμε κι από τότε είμαστε πιο καλά από ποτέ. το πρόβλημα που είχαμε το λύσαμε. ήταν και τότε μια όμορφη σχέση, αλλά ήταν το παιδί της ρουτίνας κι εγώ το αντίθετο και ένας απ' τους δυο έπρεπε να συμβιβαστεί. τώρα βλέπει τα ταξίδια με άλλο μάτι κι εγώ δεν προτείνω κάτι τρελό κάθε βδομάδα όπως τότε, αλλά με μέτρο. παλιά δε συζητάγαμε καν να πάμε διήμερη, ενώ τώρα πάμε σε διαφορετικά μέρη, κάνουμε καινούργια πράγματα μαζί, αλλά και τα συνηθισμένα μας.αυτούς τους μήνες πέρασα από πολλά στάδια του χωρισμού, αλλά συνειδητοποίησα και κάποια πράγματα. τον αγαπάω πολύ και τον θέλω στη ζωή μου και είναι διαφορετικά τώρα, καλύτερα. δε ξέρω πως να το εξηγήσω, αλλά θεωρώ πως το διάστημα που ήμασταν χώρια μας έκανε καλό. αλλά πέρασα και από μια άρνηση για μια περίοδο. μου βγήκε θλίψη, θυμός κ.α. και ναι μετανιώνω για κάποιες κουβέντες μου. αλλά τώρα είμαι καλά, είμαι ευτυχισμένη.
3
 
 
 
 
σχόλια
Είσαι πολύ τυχερή. Έτσι όπως το περιγράφεις αλλάξατε και οι δύο και έτσι τα βρήκατε. Το ερώτημα είναι αν άλλαξατε πραγματικά ή αν συμβιβαστηκατε; Προσωπικά είμαι εναντίων των πισωγυρισματων γιατί πιστεύω ότι τα προβλήματα ή τα ελαττώματα που ήταν αίτια χωρισμού κάποια στιγμή θα επανεμφανιστουν.
Scroll to top icon