ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.7.2016 | 01:26

Οι λόγοι που δε γουστάρω να είμαι στη μόδα

Επειδή ότι βγαίνει το φοράνε όλοι και γίνεται σούπα.Επειδή το φοράνε όλοι αλλά δεν ρώτησαν κανέναν αν τους πηγαίνει, μπορεί να είναι χάλια επάνω τους, αλλά γι'αυτούς ειναι στη μόδα, οκ.Επειδή μετά απο λίγο καιρό θα φύγει απο τη μόδα και όταν βλέπουμε τραβηγμένες φωτο θα λέμε, πωωω τι χαζομάρες φορούσαμε τότε.Επειδή όσοι συμβαδίζουν με τη μόδα δεν έχουν δικό τους προσωπικό στυλ και δεν θα αποκτήσουν ποτέ.Επειδή πάνε όπου φυσάει ο άνεμος.Επειδή κάποιος (άγνωστο ποιος) τους το επιβάλει να φορεθεί.Και το σημαντικότερο. Επειδή δεν θα έχω τη δική μου προσωπικότητα, θα με φοράει το ρούχο ή το αξεσουάρ και όχι εγώ αυτό.Γι'αυτό λοιπόν, αφήστε με με το τζινάκι μου και το μπλουζάκι μου, το σταράκι μου ή το απλό παπουτσάκι μου.Αυτή είμαι και μη με πιέζετε να αλλάξω στυλ και να είμαι στη μόδα. Γουστάρω να βάζω ότι θέλω αναλόγως τη διάθεση και όχι αναλόγως τη μόδα.Θέλω να είμαι ο εαυτός μου, να περπατάω και να νιώθω άνετα, όχι να υποφέρω κάθε φορά που βγαίνω και να κάνω αμάν να γυρίσω σπίτι να τα βγάλω!
1
 
 
 
 
σχόλια
Συμφωνούμε σε μερικά σημεία ομως για κάτσε ρε συ, μην τους βάζεις ολους στο ιδιο σακί και μην βγάζεις τον εαυτό σου εξω απ αυτο. Το αν παει σε καποιον αυτο που θα φορέσει δεν ειναι δικη σου δουλεια, ουτε και να γεμίζεις τον κοσμο με κόμπλεξ ειναι. Σου χαλάνε την αισθητική δηλαδη αν δεν δείχνουν οπως θα ηθελες; Αν η τσουπωτη θα βάλει σορτς γιατι ζεσταίνεται ή/και γιατι γουστάρει που ένας θεός ξερει αν νιωθει όμορφα με τον εαυτό της ή οχι ή πόση ωρα ή χρονια της πηρε για να παρει την απόφαση να γραψει στα τετοια της τα πρότυπα ομορφιάς και να κυκλοφορίσει εξω οπως θελει; αν η κοπελα χωρις στήθος βάλει κατι που δεν το τονίζει και την αποκαλεσεις πλάκα/αεροδρόμιο/ή δεν ξερω γω τι παρέλειψε να σε ρωτησει αν της πηγαίνει; αν το παιδι που ειναι τριχωτό βάλει βερμούδα χωρις να ξυρίσει τα πόδια του; αν αν αν; Ελεος πια με εσάς τους δήθεν εναλλακτικούς και γαματους τύπους που ειστε τέρμα σνομπ χωρις να εχετε καν λογο να ειστε. Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά, ακομη να το χωνέψετε;Θα μπορούσα να γράψω κι αλλα περι μόδας κτλ ομως δεν θελω να γινω κουραστική και πολλοί απο εσάς ειμαι σίγουρη οτι δεν σας ενδιαφέρει καν η γνώμη μου. Θα σας αφησω με κατι τελευταίο, μην ειστε ρηχοί παιδιά, σαπίζει η ψυχή ετσι και χάνετε τόσα πολλα.
Scroll to top icon