ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.7.2016 | 16:24

Διπολική διαταραχή

Ο σύντροφος μου έχει διπολική διαταραχή. Τον αγαπώ και θέλω να τον στηρίξω αλλά δεν ξέρω τον τρόπο. Έχω κάνει ό,τι περνάει από το χέρι μου, έχω κάνει υπεράνθρωπες προσπάθειες. Νιώθω απόγνωση πια. Έχω υπομείνει τόσα πολλά αλλά δεν έχω πια κουράγιο. Δεν θέλω να τον αφήσω, νιώθω ότι θα τον προδώσω, αλλά έχω χάσει τη χαρά μου, την αξιοπρέπειά μου, το γέλιο μου, την όρεξή μου. Νιώθω ότι με παίρνει μαζί του σε όλο αυτό και εγώ προσπαθώ με νύχια και με δόντια να κρατηθώ στην επιφάνεια και να φέρω μαζί κι εκείνον. Δεν τα καταφέρνω όμως και δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Δεν αντέχω. Τον αγαπώ. Αγαπώ όμως και τη φυσιολογική ζωή. Νιώθω τύψεις και πόνο. Μακάρι να μπορούσα να του το πάρω όλο αυτό. Μακάρι να ήμουν για πάντα η "πολύτιμή" του και να μην με έριχνε στα πατώματα όταν βίωνε επεισόδιο. Δεν θέλω να με πληγώνει άλλο. Δεν μπορεί όμως ο καλός μου και δεν τον κατηγορώ γι'αυτό. Θέλω να είναι καλα. Του αξίζει.
1
 
 
 
 
σχόλια
Υποθέτω ότι εφόσον έχει διπολική διαταραχή απευθύνεται και σε κάποιον ειδικό. Με αυτή τη προϋπόθεση λοιπόν σε συμβουλεύω να απευθυνθείς και εσύ σε έναν ψυχολόγο για να σε συμβουλέψει πως πρέπει να συμπεριφερεσαι και να σου δώσει κουράγιο. Τώρα το αν θα μείνεις δίπλα του ή ότι είναι καθαρά δική σου απόφαση.
Scroll to top icon