ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.7.2016 | 16:06

Συμβουλη για γιατρο

Καλησπερα παιδια.Θα ηθελα μια γνωμη πανω σε ενα θεμα: εδω και μια βδομαδα εχω ενα προβλημα και θελω να επισκεφτω ουρολογο. Σκεφτηκα να παω νοσοκομειο η στο ικα, μιας και αν παω αλλου θα χρειαστε στανταρ 50 ευρω.Αν και ολοι ξερουμε πως οταν πληρωνεις,σε εξεταζουν καλυτερα.Εσεις τι θα προτεινατε?
4
 
 
 
 
σχόλια
Για 50 ευρώ δε θα σε προσέξουν πολύ παραπάνω, ούτε για 200, ούτε για 300.Εγώ ξέρω έναν γιατρό (άλλη ειδικότητα από αυτή που ψάχνεις) που παίρνει 1000 ευρώ επίσκεψη. Σε αυτά τα ποσά σε προσέχουν :)
Και αν εγινε παρεξηγησις, δοθηκε η εξηγηση και λογος για συγγνωμη δεν υπαρχει.Ασε που ειμαι καλος ανθρωπος και δεν κρατω κακιες( μια απο τις κρυφες αρετες μου!! :Ρ)
Αυτοι οι ολοι που ξερετε οτι πρεπει να πληρωσεις για να εξεταστεις, ειστε οι ιδιοι που φωναζουν οτι ολοι οι γιατροι παιρνουν φακελακι και το περιβοητο 'εγω σε πληρωνω' αν χρειαστει να περιμενουν στα επειγοντα γτ υπαρχει βαρυτερο περιστατικο?Τα επειγοντα ειναι ανοιχτα για ολο τον κοσμο που εχει αναγκη και η μονη προτεραιοτητα που μετραει ειναι αυτη της βαρυτητας του ασθενους...αν απειλειται η ζωη καποιου ολοι οι υπολοιποι θα περιμενουν και ας ηρθαν 15 ωρες πριν.Καθε γιατρος που σεβεται τον εαυτο του, εχει επιλεξει συνειδητα το επαγγελμα του και τιμα τον ορκο του στο δημοσιο τομεα, δε ζηταει/δεχεται χρηματα για να 'εξετασει καλα' τον ασθενη.Και μην ακουσω πολλοι ζητανε..δε διαφωνω..αλλα δεν ζητανε οσοι εμπιπτουν στην παραπανω κατηγορια και αρνουμαι κατηγορηματικα να τους τσουβαλιασω και να ακυρωσω τον αγωνα και την προσπαθεια τους με 2 λεξεις.Τακτικο πρωινο ραντεβου στο 1535, επειγοντα στο εφημερευον,ιδιωτης συμβεβλημενος στο ταμειο σου.Περαστικα
Scroll to top icon