ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.7.2016 | 18:14

Λίγοι τρόποι...που?

Να σε αγκαλιάζει το αγόρι σου από πίσω, να σε φιλάει στο λαιμό κι εκεί που νομίζεις ότι θα σου πει κάτι όμορφο, σου πετάει ένα: ''Μωρό μου με ανάβει η κ*λάρα σου''... Πφφ πως να μη ξενερώσεις μετά.
5
 
 
 
 
σχόλια
Αν μου το εκανε εμενα αυτο το αγορι μου θα τον ειχα βαλει κατω επιτοπου :P Χωρις πλακα τι το κακο εχει? Εχω ακουσει παρομοια ατακα συνοδευομενη κι απο κινηση, απο εναν καποτε πολυ αγαπητο μου αντρα, και χαζογελουσα μια ωρα γιατι μου αρεσε τοσο πολυ! Κι απο αγνωστο που εχω ακουσει παρομοια δε με πειραξε, ενταξει τον στραβοκοιταξα αλλα μεσα μου χαρηκα και κανει καλο στην αυτοπεποιθηση νομιζω..
Δεν καταλαβαίνω....Για να είσαι μαζί του κάτι σου αρέσει πάνω του ως άνθρωπος.Αλλά όταν κάνετε έρωτα να είναι αρσενικό με Α κεφαλαίο.Και κάποια στιγμή που του ήρθε και στο είπε αντί να χαρείς ξενέρωσες.Να σου έλεγε γλυκόλογα και μετά να γυρνούσε το κουμπί και να γινόταν Αραενικο.Ε ΟΧΙ ρε κοπελιά. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ μηχανάκια γαμ@ το κερατο μου!(καλό το ξέσπασμα μου??? :D)
Προφανώς το είπε σε μια απρόσμενη (ή κατ' εσέ "άκυρη") στιγμή που ένιωσε την ανάγκη να σου εκδηλωθεί τρυφερά και πρόστυχα συνάμα. Αν δεν είσαι σε φάση να κατανοήσεις απλά την ανάγκη του αυτή (ασχέτως αν ανταποκριθείς ή όχι), αλλά αντιθέτως δηλώνεις ότι ξενερώνεις κι από πάνω, είναι απλά θέμα χρόνου να ξενερώσει κι εκείνος μαζί σου.
Σωστα γιατι η ενδεδειγμενη ατακα οταν συντρεχουν οι περιγραφομενες συνθηκες ειναι "θα θελατε να πλασσομεν κριθαροκουλουρες φιλτατη δεσποσυνη και να ατενισομεν παρεα την συλλογη γραμματοσημων μου?"
Scroll to top icon