ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.7.2016 | 13:20

Αποτυχημενη

Αποτυχιες μονο. Τι να πω δεν εχω επιτυχει και πουθενα στην ζωη μου μεχρι τωρα. Την υγεια μου δεν την προσεχω τους γονεις μου τους απογοητευσα δυο φορες με τις πανελληνιες στο διπλωμα κοπηκα. Πειτε μου εσεις τωρα τι το θετικο να δω. Συν οτι ειμαι ανασφαλιστη γιατι προφανως οταν εισαι αχρηστος και δεν μπορεις να περασεις πανεπιστημιο ουτε να βρεις μια δουλεια θεωρεισε βαρος στην κοινωνια. Καλα για σχεση να μην το συζητησω καν.
2
 
 
 
 
σχόλια
προσπαθησε να φτιαξεις στη ζωη σου ενα ενα τα πραγματα.πχ επικεντρωσου στο διπλωμα για αρχη. ξαναδωσε πανελληνιες λιωσε στο διαβασμα και δεν μπορει θα περασεις σε καποια σχολη ισως οχι αυτη που παντα ονειρευοσουν αλλα προσπαθησε να δοκιμασεις γιατι στο τελος ισως σ αρεσει.
Αυριο το πρωι πάρε ενα μπλοκάκι, και άρχισε να γραφεις στόχους. Για τις επόμενες μερες, τις επόμενες εβδομάδες κλπ.. Καθε μέρα να φροντίζεις να πετυχαίνεις και κατι. Νιώσε αισιοδοξία αρχισε να αγαπάς την ζωη να παθιάζεσαι μαζι της, μια ειναι, κι ειναι ωραία κι ειναι και δύσκολη, ισως αυτο της δινει νόημα. Δημιούργησε δικές σου ιδέες και προσπάθησε να τις κανεις πραγματικότητα. Μην τα παρατάς, η ζωη σε περνάει απο τεστ..
Scroll to top icon