ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.7.2016 | 01:45

Ας ήσουν..!

Μ' αρέσουν οι έρωτεςΠου δυνατά φωνάζουν :" Σ' αγαπώ"Έτσι βροντερά, χωρίς να σου αφήνουνΚαμιά αμφιβολία!Οι έρωτες που λιποθυμάνε από ευτυχίαΣτο άγγιγμα....Έτσι ρομαντικά και πρόστυχα..Οι κεραυνοβόλοι και αναπόφευκτοι.Αυτοί που συθέμελα καταλύουν το σύμπαν σουΚαι το ίδιο αγέρωχα στο ξαναχτίζουν.Να χάνεσαι στις διαδρομέςΕνός τέτοιου φιλάρεσκου και θαυμάσιου Έρωτα..Να μην θες να ξαποστάσεις διόλου!Μην φύγει ο χρόνος χωρίς να τον έχεις γευτεί μέχρι τρέλας.Να! Ένας τέτοιος έρωταςΑς ήσουν..!
3
 
 
 
 
σχόλια
Αυτό που ο αξιαγάπητος κατα τα άλλα κος διαχειριστής (δεν είναι ειρωνεία) περνάει εξομολόγηση copy&paste ποίηση της Ρένας Γέρου, αλλά κόβει Καββαδία και Σεφέρη πραγματικά με ξεπερνά... Νο offence.. ίσως απλά δεν το ήξερε εντάξει.. ;P.
"Αυτοί που συθέμελα καταλύουν το σύμπαν σουΚαι το ίδιο αγέρωχα στο ξαναχτίζουν... "Πόσο όμορφο.. Έναν τέτοιο έρωτα θέλω να ζήσω κι εγώ ❤ να κάνει την καρδιά μου να θέλει να πεταχτεί από το στήθος μου για να πάει να συναντήσει τη δική του καρδιά.. Να ψιθυρίζει το όνομά μου και να πεθαίνω, ίσα για να ξαναγεννηθώ στην αγκαλιά του..
Scroll to top icon