ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.7.2016 | 05:52

Τί γίνεται στην σχέση μου..

Ειμαι αγορι 17 ετων και εχω 3 χρονια σχεση με μια κοπελα 20 ετων... δεν ειμαι και πολυ καλα οικονομικά. Εννοω οι δικοι μου μου δίνουν ενα ταληρο μαχ μερα παρα μερα και δεν μπορω να κερασω απολυτως τιποτα.. αυτη δουλευει και οι γονεις της εχουν καλα λεφτα.. γι αυτό και παρα πολλες φορες με κερναει αυτή.. θα επρεπε να νιωθω ασχημα ή να το ξεχασω και να ζησουμε κανονικά την σχεση μας; η ιδια με λεει οτι δεν την νοιαζουν τα λεφτα και οτι τα δινει επειδη τα εχει και ξερει οτι αν τα ειχα θα τα εδινα.. πειτε σας παρακαλω..
4
 
 
 
 
σχόλια
Πρέπει να είσαι πολύ γλυκό παιδί για να στερήθηκες προκειμένου να της πάρεις δώρο!Προς το παρόν είσαι ακόμα μαθητής και η κοπέλα το γνωρίζει και προφανώς δε την πειράζει (για να είναι μαζί σου),όταν τελειώσεις με το καλό το σχολείο θα μπορείς ως φοιτητής να πιάσεις μια δουλειά και θα συνεισφέρεις κ εσύ για τις εξόδους σας!;)
Scroll to top icon