ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.7.2016 | 01:24

Η φλογα σβηνει

Οταν ο ερωτας φευγει αλλα η αγαπη μενει τι κανουμε? Ερωτευμενοι εδω και 2 χρονια (σχεδον), απο την αρχη υπηρχε κατι τρελο μεταξυ μας. Δε θα μπω σε λεπτομερειες πολλες αλλα μου ειπε ειλικρινεστατα πως του εχει λειψει η φλογα, ο ενθουσιασμος και σκεφτεται πως θελει να δει αλλες κοπελες. Μενουμε και καιρο μαζι και εγω το νοιωθω καποιες φορες. Οχι απαραιτητα με αλλον, ακομα και με εκεινον θα ηθελα να κρατουσα τη φλογα. Η συγκατοικηση μας εκανε τερμα δεδομενους ο ενας στον αλλο και οι γκρινιες μας εφαγαν. Αυτο που θελω να δοκιμασουμε, πριν χωρισουμε, ειναι να βρισκομαστε 1-2 φορες τη βδομαδα, φαση ραντεβου οπως στην αρχη. Ασε τα ζευγαριστικα, ασε τις συγκατοικησεις, ασε τις γκρινιες. Βγες και με αλλη αν θελεις, αρκει να μην το μαθω. Θελω να δω αν μια νεα αρχη με τετοια θεμελια μας βοηθησει. Αν οχι, ας χωρισουμε. Αλλα οχι ακομα γαμωτο μου, δε θελω να σε χασω και εσυ υποφερεις στη σκεψη. Ξερω τι θα πειτε, αυτα δεν πετυχαινουν ποτε, αν το γυαλι σπασει.. εχουμε αντεξει ομως και καταφερει καταστασεις που κανεις δε θα πιστευε. Οποτε θα το πω κι οτι γινει... ποσο πιο χαλια θα παει το θεμα?
2
 
 
 
 
σχόλια
μακαρι να τα καταφέρετε, αλλα όπως αναφερει και το παραπανω σχολιο, όπως κι εγω η ιδια εμαθα προσφατα, οση θεληση κι αν υπαρχει θα είναι σιγουρα μονοπλευρη. λυπάμαι πολύ που το περνας αυτό, μπορω να φανταστω απολυτα πως νιώθεις. κι εμεις νιώθαμε ετσι, πνιγμενοι ο ενας από την σχεση κι ο άλλος από την επικειμενη ληξη της όμως τωρα περναμε πολύ ομορφα μαζι. χωρισαμε σαν ζευγαρι αλλα περναμε μαζι χρονο, κρατησαμε όλα τα ωραια που καναμε μαζι και τωρα περναμε πολύ καλυτερα νομιζω. όταν αγαπας έναν ανθρωπο θες να τον εχεις στην ζωη σου. δεν λυπάμαι που χωρισα επειδή δεν τον εχασα, είναι ζωντανος και είναι στην ζωη μου κι αυτό είναι στην ουσια αυτό που θελω. Σου ευχομαι να πανε όλα καλα.
Δεν θέλω ούτε να είμαι κακιά ούτε να σε στενοχωρήσω αλλά τα δύο χρόνια μου φαίνονται πολύ λίγα για να έσβησε η φλόγα. Καλά θα κάνεις και θα παλέψεις για την σχέση σου, αρκεί να είναι αμοιβαίο! Σου εύχομαι ο,τι καλύτερο!
Scroll to top icon