ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.7.2016 | 20:53

Κάνω εγω κάτι λάθος;

Δεν καταλαβαίνω γιατί πολλοί άνδρες ελεύθεροι, συνάδελφοι, φίλοι, γνωστοί, νέες γνωριμίες, μου ξεκαθαρίζουν οτι δεν θα γίνει κάτι παραπάνω ή θα φανεί στην συνέχεια τι θα γίνει δηλαδή στο μυαλό τους έχουν το ερωτικό και μόνο.Εγω είμαι κυρία και στο ύψος μου και όταν μου αρέσει κάποιος δείχνω διακριτικά το ενδιαφέρον μου αλλά μέχρι εκεί. Δεν θα κάνω κάτι άσχημο και να τον φέρω σε δύσκολη θέση. Οι μόνοι που είναι χαλαροί μαζί μου είναι οι δεσμευμένοι-παντρεμένοι επειδή ξέρουν οτι δεν θα κάνω τίποτα με δεσμευμένο και έτσι ''με δέχονται'' με την πλάκα μου, τα πειράγματά μου, τα αστεία, τα γέλια μου ενώ οι ελεύθεροι είμαι κουμπωμένοι και απόμακροι.Φοβούντε οτι θα προσπαθήσω να τους ''τυλίξω'';; Τι να πω...Μήπως πρέπει να γίνω ξινή και στρίγγλα για να χαλαρώσουν και αυτοί ενώ το γέλιο το αντιλαμβάνονται σαν απειλή οτι έρχεται πέσιμο εκ μέρους μου;;
3
 
 
 
 
σχόλια
το να είναι ειλικρινείς οι άλλοι μαζί σου ξεκαθαρίζοντας από την αρχή ότι δεν θα γίνει κάτι παραπάνω γιατί το θεωρείς κακό; εσύ μπορεί να μην τους βλέπεις ερωτικά αλλά ίσως να ερμηνευουν με αυτόν τον τρόπο τη προσέγγιση σου. γενικότερα υπάρχει μια κυρίαρχη τάση να θεωρείται πως οι αντρες και οι γυναικες δεν μπορουν να είναι φιλοι συνεπως την κοινωνικοτητα σου μπορει να την ερμηνευουν ως φλερτ. μην δίνεις σημασία. δεν χρειάζεται να καταπιέζεσαι επειδή κάποιοι παρερμηνεύουν προθέσεις και συμπεριφορές.
Πώς είσαι σίγουρη ότι σκέφτονται μόνο το ερωτικό; Στο είπαν;Επίσης, όπως ορθά είπε ο Διογένης, αυτό που εσύ αντιλαμβάνεσαι ως "διακριτικό" ενδιαφέρον μπορεί να δίνει σε κάποιους άντρες που μπορεί να σε γουστάρουν την εντύπωση ότι εσύ δεν είσαι για φλερτ. Πολλές φορές έχουμε την προσδοκία το άτομο που μας αρέσει να μπορεί να καταλάβει τι ννιώθουμε και πως σκεφτόμαστε γι' αυτό. Δεν συμβαίνει όμως πάντα κάτι τέτοιο... Όταν κάποιος σου αρέσει, δείξε με άμεσο και ξεκάθαρο (αλλά χωρίς υπερβολές) τρόπο το ενδιαφέρον σου! Να μην γίνεις ούτε ξινή ούτε στρίγγλα! Πίστεψε με, δε αρέσει κάτι τέτοιο στους περισσότερους από εμάς τους άντρες (αν όχι σε όλους)! Γίνε άμεση και μην φοβάσαι ότι μπορει εμείς οι άντρες σε βλέπουμε σαν απειλή! Δεν συμβαίνει!
Καταρχήν, όπως σε κόβω μάλλον δείχνεις κατά κανόνα ''φρούριο'΄, αφού δείχνεις ''διακριτικά'' το ενδιαφέρον σου σε όποιον μπορεί να σε ενδιαφέρει, στους άλλους ρίχνεις τοίχο και κατά πάσα πιθανότητα τον εισπράττουν και κουμπώνονται. Δες πόσο ''διακριτικό'' είναι το ενδιαφέρον που δείχνεις και αν όντως αφήνει περιθώρια στους άλλους, ή εστιάζουν στο ''κυρία'' που παραπέμπει λίγο σε ''φρούριο απόρθητο''.
Scroll to top icon