ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.7.2016 | 23:06

Ειναι σημαντικο οταν κανεις χημιοθεραπεια

Να εχεις ατομα στη ζωη σου που περνουν ακριβως το ιδιο.Ξερεις πολυ καλα οτι οι υγιεις δεν σε καταλαβαινουν πληρως και τα κοπλιμεντα τους για το κουραγιο σου σε κανουν χειροτερα στην ουσια.Εχουν δεδομενη την υγεια τους οι ανθρωποι συνηθως.Η παρηγορια στον αρρωστο δεν δινει δυναμη.Αυτο που ΘΕΣ ειναι ανθρωπους να περνουν το ιδιο.Να συζητας σε βαθος για ολο αυτο και να παιρνεις ετσι δυναμη.Να μην το φοβασαι.Δεν.ειναι ταμπου ουτε πρεπει να.εισαι παντα δυνατη.Αυτο που θες ειναι να βιωσεις την απελπισια και να την απομυθοποιησεις.Οχι με αυτους που δεν το.βιωνουν ομως.Αλλιως ρουφας και υποκρισια.Δρασε!
2
 
 
 
 
σχόλια
Μια χαρά τα λες κατά τη γνώμη μου. Προφανώς όσοι διαφωνουν δεν το έχουν νιώσει ή το εχουν εσωτερικεύσει διαφορετικά. Σίγουρα θα υπάρχουν φόρουμ που μπορείς να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που βιώνουν το ίδιο.
Και πού ξέρεις οτι οι "υγιείς" δεν ήταν κάποτε άρρωστοι ή δεν έχουν εμπειρία από ασθένεια σε δικό τους άνθρωπο και γι'αυτό μπορούν και εκφέρουν άποψη;Μεταξύ ασθενών μπορεί να υπάρχει μεν κατανόηση, αλλά η συμπαράσταση είναι δύσκολη, γιατί ο καθένας εξαντλεί τα αποθέματά του για τη δική του μάχη. Κάποιος που δε νοσεί εκείνη τη στιγμή είναι πιθανότερο να δώσει αισιοδοξία βλέποντας τα πράγματα πιο ψύχραιμα και να μπορέσει να κάνει τον ασθενή να αναθαρρήσει.Είναι λίγο ντροπή να μιλάς για υποκρισία σε ανθρώπους που απλά προσπαθούν να πουν μια καλή κουβέντα και αφιερώνουν λίγο χρόνο.Θα το βάλω στην άκρη όμως γιατί κι εσύ μπορεί να είχες μια άσχημη εμπειρία και να έκρινες βάσει αυτής.
Scroll to top icon