ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.7.2016 | 00:43

πως???

πως καταλαβαινεις αν ενας αντρας σε γουσταρει ή σε βλεπει φιλικα??ποια τα δειγματα??ακουω αποψεις κ γνωμες..
7
 
 
 
 
σχόλια
Ο τρόπος που σε κοιτάζει, που σε παρατηρεί, αν επιδιώκει να βρίσκεται συχνά δίπλα σου, κ.α., είναι τα βασικότερα δείγματα. Στο κάτω κάτω αν εσένα σ' αρέσει, δείξε ενδιαφέρον για να δεις πως θα συμπεριφερθεί. Ή θα απομακρυνθεί (που δεν σε απασχολεί, γιατί δεν ψάχνεις για κολλητό), ή θα εκδηλώσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον.
Η μέθοδος ονομάζεται Social Ηacking και είναι σχετικά απλή.Του πιάνεις συζήτηση περί φιλίας, για φίλους φίλες κτλπ. και σε ανύποπτο χρόνο πετάς την καίρια ερώτηση, χωρίς να φανεί οτι ρωτάς επιτηδευμένα. "Πιστεύεις οτι υπάρχει φιλία ανάμεσα στα φύλλα;"Aν πεί ναι (αφού μιλάει μαζί σου για ώρα) πάει να πέι..Friendzone. ;(Aν πεί όχι...υπάρχει καλή πιθανότητα να σε θέλει.;)Καλή τύχη!!Τελευταίο μου σχόλιο. Πολλά φιλιά σε όλους!
Aπό την άδεια μας κάνεις παρεούλα;Ααααααα θα βάλω τα κλάματα! Όλοι παίρνουν άδεια πριν από ΕΜΕΝΑ :(Καλά μπανάκια, λεμόνι :)(Εγώ πάντως το εκτιμώ, λεμονάκι μυρωδάτο, να το ξέρεις :D )
Αν δεν το βλεπεις απο τη γλωσσα του σωματος και δε σου εχει δωσει καποιο δικαιωμα μαλλον δεν...Γιατι δεν τον ρωτας? Εξαλλου αν κανετε για καιρο παρεα αλλα αισθανεσαι παραπανω πραγματα και τα κρυβεις, πιστευω οτι δεν ειναι και πολυ ωραιο αυτο. Μου εχει τυχει μερικες φορες και δε μου αρεσε.
Scroll to top icon