ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.7.2016 | 22:56

Σκέφτομαι να χωρίσω.

Έχω σχέση με μια κοπέλα εδώ και 3 μήνες όμως δε με καλύπτει στον ερωτικό τομέα και σκέφτομαι να την χωρίσω. Αυτή θέλει συνεχώς να παίρνω εγώ πρωτοβουλίες στο σεξ και να έχω γενικότερα το πάνω χέρι. Εμένα πάλι μ' αρέσει το ακριβώς αντίθετο. Θέλω η κοπέλα μου να με δένει με χειροπέδες πάνω στο κρεβάτι και να με βασανίζει με διάφορα ερωτικά κόλπα ή να με δένει από τον λαιμό και να είμαι το σκυλί της ή να με μαστιγώνει κι εγώ να της γλύφω τις γάμπες κι άλλα τέτοια. Εκείνη όμως δε θέλει ούτε να ακούει κάτι τέτοιο και όταν της το προτείνω με βρίσκει παράλογο και μου λέει ότι δεν κάνουν τέτοια πράγματα οι άντρες. Τι να κάνω? Θα είμαι υπερβολικός αν την χωρίσω?
10
 
 
 
 
σχόλια
Πέτα το μωρέ το τσόλι που έχει και άποψη!Εννοώ.... Εεε..... Γκουχ...Κάποιοι άνθρωποι απλώς δεν ταιριάζουν, δεν είσαι υπερβολικός. Αργά ή γρήγορα θα τελειώσει η σχέση σας έτσι και αλλιώς, καλύτερα μια ώρα νωρίτερα.
Κοιτάξτε αγαπητέ μου,Αν το κοριτσάκι το γνωρίσατε στην τοπική καφετέρια του χωριού σας, ναι, είστε παράλογος και υπερβολικός.Αν το γνωρίσατε σε κλαμπ σαδομαζοχιστών, τότε καλά να πάθετε, εσείς είσαστε μαζόχας κι αυτή σαδίστρια!Σε κάθε περίπτωση, ας προσέχατε :pΤους κατάλληλους ανθρώπους τους αναζητούν βολιδοσκοπώντας την κατάσταση και τις ορέξεις!(Και σταματήστε επιτέλους να της "γλύφετε" τις γάμπες. Θα γίνουν άκαμπτες!)
Δεν γνωρίζω αν είναι δική σου η εξομολόγηση, αλλά υπάρχει σχετικό ανέκδοτο:Τα μπλέκουν ένας μαζοχιστής με έναν σαδιστή, οπότε λέει ο μαζοχιστής:- Δέσε με, χτύπα με, μαστίγωσέ με...Και απαντάει ο σαδιστής:- Τσου, τσου, τσου!:pΤώρα, αν εννοείς ότι ζήλεψα που της "γλύφει" τις γάμπες...........όχι! Φρίκαρα με την ορθογραφία η διορθώτρια :pNα σου ψήσω καφεδάκι; :D
Χαχα, όχι δεν είναι δικιά μου, αλλά ωραίο ανέκδοτο!Έλα μωρέ, εδώ δεν μπορεί να βγάλει τα γούστα του ο άνθρωπος κι εμείς θα του την λέμε για ορθογραφίες;Η αλήθεια είναι πως ένα δεύτερο καφεδάκι θα το έπινα με χαρά μιας και το πρώτο δεν μ επιασε ακόμαΚαλημέρες! :)
Eμ αυτό λέμε! Ότι δεν ψάχνεις τον πρώτο τυχαίο ανυποψίαστο για να βγάλεις τα γούστα σου! Δεν είναι όλοι για όλα.Ανάλογα με το τι θέλεις, ψάχνεις και τον κατάλληλο άνθρωπο.Αν δεν είναι τρολ, εμένα μου κάνει εντύπωση που το κοριτσάκι κάθεται και του φέρνει αντιρρήσεις αντί να φύγει χιλιόμετρα! :DΆιντε να πιούμε τα καφεδάκια μας να πάει ισορροπημένη ώρα να κάνουμε καμιά δουλειά :DΚαλημέρες!
απο τη στιγμη που δε σε ικανοποιει γιατι να εισαι υπερβολλικος? ο καθενας εχει τα γουστα και τις προτιμησεις του, και η λυση στα ζευγαρια ειναι καπου στη μεση.μιας και ειναι και αυτη αδιαλλακτη στο τομεα αυτο, πιθανοτατα δε θα βελτιωθει η κατασταση στο μελλον
οχι δεν θα σαι.νομιζω οτι πρεπει να τη χωρισεις γιατι το σεξ ειναι σημαντικο σε μια σχεση και αφου δεν ταιριαζετε και αφου το χετε συζητησει χωρις αποτελεσμα τοτε δεν βλεπω το λογο να συνεχισεις και να ζοριζεσαι.παντως ωραια γουστα βγαζεις χαχαχα μας αναψες βραδιατικα!
Scroll to top icon