ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.7.2016 | 23:06

το παρελθόν...

όταν τελείωνα το σχολείο, σχεδόν 20 χρόνια πριν, αποζητούσα την προσοχή, ήμουνα ένα φοβισμένο και γεμάτο ανασφάλειες και θέματα παιδί, αλλά προσπαθούσα να την τραβήξω με λάθος τρόπο και ψέματα, στην πορεία απομακρύνθηκαν άνθρωποι, αλλά απομακρύνθηκα και εγώ, κυρίως από ντροπή όταν μεγάλωσα λίγο και συνειδητοποίησα τις πράξεις μου.Στο σήμερα είμαι ένας τελείως διαφορετικός άνθρωπος, κατασταλλαγμένος, πιο ώριμος και ειλικρινής, που σιχαίνεται το ψέμα, με εμπειρίες, μακροχρόνιες φιλίες και σχέσεις.Το παρελθόν όμως εξακολουθεί και είναι σαν ένα μικρό αγκάθι, ακόμα κι αν θέλω να πλησιάσω κάποιους ανθρώπους, λόγο κοινού τόπου, ντρέπομαι απίστευτα πολύ, για το τι θα σκέφτονται για μένα ή για το τι μπορεί να με ρωτήσουν για τότε.
1
 
 
 
 
σχόλια
Όλοι μας κάνουμε λάθη, άλλοι μικρότερα και άλλοι μεγαλύτερα. Σημασία έχει πως τα αντιλήφθηκες, μετάνιωσες και τελικά άλλαξες. ΄Δεν υπάρχει λόγος να αυτομαστιγώνεσαι, ούτε να λογοδοτήσεις σε κανέναν. Το αγκαθάκι που έχει μείνει μέσα σου, θα φύγει όταν συγχωρέσεις εσύ τον εαυτό σου. Και αν πιστεύεις πως ζητώντας μία συγγνώμη από αυτόν/ούς που αδίκησες, θα το βοηθήσει να φύγει, τότε να το κάνεις.
Scroll to top icon