ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.8.2016 | 02:19

τι να κανω?

εγω και η κολλητη μου ξεκοψαμε μεσα σε 2 χρονια χωρις να καταλαβω πως και γιατι στην αρχη,ειμαστε 20 χρονων.οντας εφηβες στα 14-17 μας, καναμε βολτες, κοιτουσαμε τον κοσμο, σπαγαμε πλακα...ειχαμε μια παρα πολυ καλη φιλια. (την ηξερα απο 1η δημοτικου αλλα κολλησαμε τελη δημοτικου)στα 18 μας αρχισαμε να τα σπαμε. οσο ημουν μαζι της και με τις νεες της παρεες βαριομουν, αλλα δεν το καταλαβαινα.εκαναν χορτο και τετοια, εγω ουτε τσιγαρο κανονικο δεν καπνιζα, αλλα αυτο δεν αποτελουσε προβλημα για μενα, ο καθενας ας εκανε οτι θελει εφ'οσον δεν με επηρεαζε και δεν με νοιαζε.περνουσε ο καιρος, βγαιναμε ολο και πιο σπανια, βαριομουν, πιθανως να με βαριοταν και αυτη και η νεα της παρεα κτλπχωρις να καταλαβω το πως, σπασαμε, χαθηκαμε.2016:φτασαμε 20 χρονων.εγω σπουδαζω σε μια αλλη πολη.αυτη παρατησε την σχολη της.κανει χορτο καθε μερα.ξεκινησε να κανει χημειες: την πρωτη φορα που μου το ειπε, μου ειπε πως απλα ηθελε να δοκιμασει. εκανε 1 φορα το μηνα, δεν μου φανηκε ανησυχητικη η κατασταση μιας και φαινοταν να ειχε ελεγχο.βρισκομαστε μετα απο μηνες.ξεκινησε να κανει κοκα.την πιασανε με διαφορα και εχει δικαστηρια.οι γονεις της δεν ξερουν τιποτα.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ: ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΩ?ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ: ΤΗΣ ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ, ΤΗΝ ΕΧΩ ΧΑΣΤΟΥΚΙΣΕΙ, ΜΕ ΕΙΔΕ ΝΑ ΚΛΑΙΩ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ..ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑ...καποιος ειχε στειλει μηνυμα απο ψευτικο προφιλ στον πατερα της οτι η φιλη μου κανει χορτο, και η μανα της αλλαξε κλειδαριες και την εδιωξε απο το σπιτι.ειχε γινει τεραστια φασαρια. ο πατερας της πηγε να παθει καρδια..τι σκατα να κανω? συζηταω με μια παλια μας καθηγητρια και βρισκομαστε σε αδιεξοδο.κατρακυλαει και εγω δεν ξερω τι να κανω.
1
 
 
 
 
σχόλια
Για μένα το λάθος εστιάζεται στους γονείς που την έδιωξαν από το σπίτι. Κατά την ταπεινή μου άποψη μπορείς να κάνεις κάτι: θα πας στους γονείς της φίλης σου και θα τους μιλήσεις, λέγοντάς τους ότι αλλάζοντας κλειδαριές δεν κάνουν καλό στη φίλη τους γιατί τώρα χρειάζεται το παιδί τους τη βοήθειά τους. Πίστεψέ με, επειδή είσαι φίλη της και ''ξένη'', θα ντραπούν και θα σε ακούσουν κατά πάσα πιθανότητα.
Scroll to top icon