ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.8.2016 | 20:36

... ... ..

Νιώθω απίστευτη ζήλεια που οι δυο μου φίλοι πήγαν διακοπές με τις κοπέλες τους (ξεχωριστά ο καθένας) αλλά ποτέ δεν μου προτείνανε να πάμε κάπου το καλοκαίρι οι τρεις μας σαν παρέα.Επίσης η αδελφή μου και η μάνα μου έχουν κανοίσει να φύγουνε η καθεμιά για λίγες μέρες. Μαντέψτε ποιος είναι ο μαλάκας που δεν φρόντισε να διευρύνει τον κοινωνικό του κύκλο. η αλήθεια είναι πως δεν είμαι ιδιαίτερα κοινωνικός. Πρέπει επίσης να βρω κάποια ασχολία για να μη βαριέμαι τόσο πολύ. Νιώθω πολύ άσχημα και ήθελα να τα γράψω κάπου για να ξεσπάσω. Περνάω τις μέρες μου κλειδωμένος στο δωμάτιό μου μπροστά στον υπολογιστή , έχω κλειστεί στον εαυτό μου και κινδυνεύω να μείνω τελείως μόνος μου.
1
 
 
 
 
σχόλια
Δε νομίζω ότι πρέπει να φοβάσαι μη μείνεις μόνος γιατί μάλλον έμεινες μόνος επί της παρούσης κατά τα φαινόμενα.Είναι λογικό όταν κάποιος έχει μία σχέση να δίνει μία έμφαση σε αυτήν, το ίδιο και οι φίλοι σου. Το θέμα είναι να μην εξαρτάται κάποιος κοινωνικώς από συγκεκριμένα άτομα. Ανοίξου με όποιον τρόπο μπορείς και σε άλλα άτομα σε φιλικό επίπεδο. Καλή τύχη.
Scroll to top icon