ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.8.2016 | 00:38

περασα

Περασα στην τεταρτη μου επιλογη. Δε λεω δε με χαλαει καθολου! Αλλα γαμωτο ανεβηκαν τοσο πολυ οι βασεις(σε αυτα που ηθελα εγω δηλαδη). Τελοσπαντων. Ουτε και η κρητη με χαλαει,απλα φοβαμαι την αποσταση. Πολυυυυ αποσταση. Ωρες, χρηματα. Χρηματα στα περα δωθε πολλα! Αυριο το χαραμα πεταω για ηρακλειο κι επειτα ρεθυμνο,οπου και θα εγκατασταθω. Ειμαι λιγο εως πολυ χεστης και τρεμω και μονο στην ιδεα οτι θα μεινω μονη,τοσο μακρυα απο την οικογενειακη ασφαλεια. Καιρος ομως να απογαλακτιστω. Ηταν καιρος ναι! Πφ, θα φτασω πτωμα και μετα ποδαροδρομος μεσ'τον ηλιο για το σπιτι. Θεε μου. Το σπιτι που θα περασω τα επομενα 4 χρονια της ζωησ μου. Φοβαιμαι και χαιρομαι και ανυπομωνω. Η ζωη μου αλλαζει. Μεσα σε μια μερα τοσα πολλα. Πλεον,μακρια σου θα προσπαθησω να τα καταφερω. Ναι θα σε ξεχασω,εκει. Για εκει μονο δηλαδη. Θα αργησω να ξανα ρθω αθελα κι εθελημενα. Θα αργησω να σε ξαναδω και λυπαμαι και χαιρομαι μαζι,για αυτο. Θα ειναι δυσκολα στην αρχη αλλα καθε αρχη και δυσκολη. Με λιγη ή και πολυ ρακη,ολα θα φτιαξουν, δε θα σε θελω δε θα σε σκεφτομαι. Το ξερω το πιστευω το προσδοκω! Θεε μου σε 6 ωρες πεταω! Και πεταω και σενα στα σκουπιδια, γιατι οντως δεν αξιζεις.
3
 
 
 
 
σχόλια
Κοπελια, καταρχας συγχαρητηρια για την επιτυχια σου! Κατα δευτερον, αν δεις και δε σ'αρεσει, να ξερεις ανταλλασσω με 2αρι 4ου οροφ. και θεα Ακροπολη! (για μερικα χρονακια στο λατρεμενο Ρεθυμνακι :D)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon