ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.8.2016 | 02:16

Πες ένα ευχαριστώ..

Είμαι στην παραλία και κοιτάζω επίμονα όλες αυτές τις όμορφες ψηλολιγνες κοπέλες που περπατάνε πάνω κάτω πάνω κάτω με αυτά τα μικροσκοπικά μαγιό που λίγα αφήνουν στη φαντασία σου και με πιάνει θυμός που δεν έχασα αυτά τα κιλά που ηθελα.. Και ντρέπομαι γ τις ραγαδες και τα ψωμακια και τις δύο τριχουλες που μ ξέφυγαν στο γόνατο από τ ξύρισμα και τσατιζομαι που είμαι 1.60 και όχι 1.75 ..και αλλά τέτοια κομπλεξικα ώσπου πέφτει το μάτι μου σε μία κοπέλα που προσπαθεί να βγάλει με δυσκολία τη μπλούζα της.. Και όταν τα καταφερνει βγάζει το πλαστικό πρόσθετο χερακι της ,το βαζει στην τσαντα της και μπαίνει καμαρωτη στη θάλασσα.. και γελάει με την καρδιά της .Και δείχνει ευτυχισμένη... Και εκείνη τη στιγμή τα χανω και νιώθω τόσο αχάριστη που καθομαι και σκαω για βλακειες..Που δεν είπα ένα ευχαριστώ θεέ μου που είμαι γερή..ευχαριστώ!
1
 
 
 
 
σχόλια
Άσε τους Θεούς και να πεις ευχαριστώ στον εαυτό σου και σε αυτούς που σε μεγάλωσαν. Άλλη φορά να μην χολοσκάς για 5 τρίχες ή για 3 παραπάνω κιλά, ακόμη και αν δεν υπάρχει γύρω σου κάποια κοπέλα όπως αυτή που περιγράφεις, για να στο υπενθυμίζει!
Scroll to top icon