ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.8.2016 | 01:02

Ντρέπομαι τα κορίτσια :(

Γεία σας, είμαι ένας 15χρονος έφηβος και το πρόβλημα μου είναι ότι δεν μπορώ να μιλίσω με κορίτσια της ηλικίας μου. Ξέρετε πως ειναι τα πράγματα σε αυτή την ηλικία, όλοι έχουν τις παρέες τους και επίσης γνωρίζουν κορίτσια, κάνουν ''σχέσεις''( το ίδιο και με το αντίθετο φύλο) και αλλα τέτοια που κάνουν όλοι σε αυτή την ηλικία. Στην περίπτωση μου τα πράγματα είναι διαφορετικά, ντρέπομαι πολύ τα κορίτσια. Φοβάμαι να πλησιάσω κάποια της ηλικίας μου, οταν βλεπω συμμαθήτριες μου έξω απομακρύνομαι, όταν οι φίλοι μου (δυο φίλους έχω μόνο) πλησιάζουν μια κοριτσοπαρέα εγώ κοκκινίζω γίνομαι σαν πατζάρι κυριολεκτικά, μένω σιωπηλός και αν με ρωτήσουν κάτι τότε απαντάω με μονολεκτικά με έναν κόμπο στον λαιμό μου. Το χειρότερο όμως είναι όταν με πλησιάζουν κορίτσια να με μιλίσουν και εγώ δεν ξέρω πως να συμπεριφερθώ και εκεί κάνω τις ίδιες βλακίες που κάνω και στα προηγούμενα. Ακόμα και στο FB δεν μηλάω με κανένα κορίτσι γιατί δεν ξέρω τι να τις πώ, είχα κάνει μια προσπάθεια κάποτε και με βαρέθηκε κατευθείαν. Επίσης θυμάμαι μια φορά που την κοπέλα που γούσταρε ο φίλος μου να φεύγει και να λέει στην φίλη της >, τότε ήταν που όταν γύρισα σπίτι μου έκλαιγα όλο το βράδι και έλεγα γιατί θεούλη μου με έκανες έτσι; Ακούγετε αστείο άλλα δεν ξέρω γιατί να είμαι το μοναδίκο αγόρι που να ντρέπετε σε τέτοιο βαθμό. Μπορείτε να με βοηθήσετε με το πρόβλημα μου; Αν θέλετε πληροφορίες για τον χαρακτήρα μου μπορώ να σας πώ πως είμαι ήσυχος, μέτριος μαθητής και ασχολούμε με τις πολεμικές τέχνες. Σας παρακαλώ προτείνετε μου κάτι !!!
2
 
 
 
 
σχόλια
Έτσι ήμουν κι εγώ πριν από τριάντα χρόνια.. Ακριβώς όμως.Αν μου επιτρέπεις, θα σου δώσω μια συμβουλή. Η δειλία είναι μία από τις συμπεριφορές για τις οποίες κάποτε θα μετανιώσεις. Μάζεψε το όποιο θάρρος σου, σφίχτο γερά μέσα σου και όταν σου αρέσει ένα κορίτσι μίλα. Μίλα.Ακόμα κι αν μια-δυο-τρεις βιώσεις την απόρριψη -όλοι τη βιώνουν, μην πανικοβάλλεσαι- στο τέλος θα βγεις κερδισμένος.
Scroll to top icon