ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.9.2016 | 08:10

τα εκανα μανταρα

Τα ειχα με μια κοπελα τρια χρονια. Περνουσαμε ωραια αλλα το τελευταιο διαστημα αρχισα να βγαινω με μια αλλη με την οποια ειχαμε κυριως ερωτικη σχεση. Δεν γνωριζε ουτε εκεινη για την κοπελα μου. Ειχα σκοπο να ξεκοψω αλλα δεν προλαβα. Η κοπελα μ ειδε κατι συνομιλιες στο φβ και τα καταλαβε ολα . Αρχισε να φωναζει να μου πεταει πραγματα. Εβρισε και την αλλη. Με παρατησαν και οι δυο. Τωρα κλαιω και ποναω
8
 
 
 
 
σχόλια
το προβλημα δεν ειναι οτι δεν προλαβες να ξεκοψεις, το προβλημα ειναι οτι το αρχισες. και να ειχες ξεκοψει και να το ανακαλυπτε η κοπελα σου μετα απο ενα χρονο, πιθανο η καταληξη να ηταν η ιδια! και γενικα ησουν και απαραδεκτος που δεν εδωσες στην αλλη την κοπελα το δικαιωμα να επιλεξει αν θελει να μπλεξει με δεσμευμενο.
Και τι περιμενες; να σου πει δεν πειραζει αγαπη μου και να κουτουλαει το ταβανι με τα κερατα; Τα θελες,τα παθες..και στο κατω ας προσεχες,τουλαχιστον ας ξεκαθαριζες την θεση σου απο την αρχη.
Λάθη κάνουμε όλοι αναπόφευκτα. Το θέμα είναι να μαθαίνουμε από αυτά. Ελπίζω, λοιπόν, να μετουσιώσετε το σφάλμα σας σε μια θετική εμπειρία ζωής. Το ζητούμενο είναι ποιοι θέλουμε να γίνουμε, τι θέλουμε να προκύψει από εμάς, αφού τα ξεπεράσουμε ή τα διορθώσουμε.
Scroll to top icon