ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.9.2016 | 16:23

Μετα 33χρόνια

Παντρεύτηκα τον άνδρα μου παρ ότι δεν είχε μία γιατί πίστεψα οτι είναι ντόμπρος τίμιος ηθικός ηλικρινής.Έβαλα τον εαυτό μου σε δεύτερη μοίρα έκανα δύο παιδιά επιστήμονες καιμε την στήριξη μουκαι τη συμπαράσταση μου τον σύζυγο από τους πρώτουςστον τομέα του.Τώρα τα παιδιά φύγαν και ο σύζυγος με βλέπει σαν οικονόμο και οικιακή βοηθό.Μου λέει ψέματα είναι ελάχιστα στο σπίτι και οταν είναι είναι μπροστά στον υπολογιστή. Αισθάνομαι εξαπατημένη
4
 
 
 
 
σχόλια
Κακως, πολυ κακως. Δεν βαζουμε εαυτους και αλληλους σε δευτερη μοιρα για να κανουμε παιδια. Κανενα παιδι δεν εχει τετοιες απαιτησεις, ουτε καν εχει αναγκη απο τοσο τρομερες θυσιες για να μεγαλωσει σωστα και να παρει τα καταλληλα εφοδια απο την οικογενεια του.Αυτα που πληρωνεις ειναι τα απαρχαιωμενα στερεοτυπα της πουριτανικης κοινωνιας στην οποια μεγαλωσες και δυστυχως σε επηρεασαν, κανοντας σε να πιστευεις οτι αν δε παντρευοσουν και θυσιαζοσουν για να γινεις μανα, θα γινοσουν η απαξιωση της πλασης ολης και θα σε περνουσαν για λεπρη. Κριμα.
Έχετε μιλήσει;Εκείνος ξέρει τι νιώθεις;Εσύ ξέρεις πώς νιώθει αυτός;Μέσα στην πάλη για τη ζωή κάπου χανόμαστε με τους ανθρώπους, ακόμα και με τους πιο κοντινούς μας.Μου φαίνεται καλή ιδέα αυτή που σου είπαν πιο πάνω.Γράψε σε ένα χαρτί ή μίλα του και φύγε για λίγες μέρες.Δώστε στους εαυτούς σας χώρο και χρόνο να σκεφτείτε.
Γιατί δεν δοκιμάζεις να του γράψεις κάτι για όσα νιώθεις;Γράψτου το και φύγε κανα δυο μέρες να πας στα παιδιά σου. Να έχει χρόνο να σκεφτεί όσα διαβάζει.Φιλική συμβουλή. Αν σου κάνει κράτα την. Αν δεν σου κάνει, πέτα την.
Scroll to top icon