ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.9.2016 | 14:10

ΣΤΡΑΤΟΣ 2016

Το αγορι μου ειναι στρατο και αποφασισε να παει προεδρικη φρουρα. Το θεμα ειναι οτι εχει πολυ δυσκολη εκπαιδευση απ οτι ξερω και αμα δεν τα βγαλεις περα σε στελνουν εβρο. Επισης εχει προβλημα στο ποδι του το οποιο αποφασισε να κρυψει για να παει ΠΦ. Γνωμες απο τσολιαδες θα ηθελα. Τι γινεται εκει περα λοιπον? Σχεση και στρατος παει στο διαολο. Σχεση και τσολιαδικο ομως?
10
 
 
 
 
σχόλια
Καταρχάς ξεκινάμε με τα βασικά. Δεν είμαστε τσολιάδες αλλά Εύζωνες..Πάμε στα της εκπαίδευσης. Είναι πολύ δύσκολη και ζόρικη. Και απο σωματικής πλευράς και από ψυχολογικής. Χρειάζεται υπομονή μα πάνω απ όλα πειθαρχία. Δεν θα σου πω λεπτομέρειες γιατί κάποια πράγματα μένουν εκεί..στο "ενυδρείο"..Για το πόδι..εξαρτάται τι πρόβλημα υπάρχει. Το πιθανότερο είναι να τον ενοχλήσει. Ωστόσο αν είναι έντονος ο πόνος τότε αυτόματα κρίνεται ως ακατάλληλος για ΠΦ. Το πού θα πάει μετά δεν είναι σίγουρο. Μπορεί να τον στέίλουν στο Χαιδάρι στον μικτό λόχο αποδόσεων τιμών. Ή αλλιως μικτό λόχο αποτυχημένων "τσολιάδων" όπως λέγαμε τότε.Στην περίπτωση που παραμείνει τότε να μην ελπίζει για ζωάρα στην Αθήνα κλπ. Όταν θα βγαίνει εξοδούχος το μόνο που θα κάνει είναι να κοιμάται και να ξεκουράζει τα πόδια του. Μόνο όταν παλιώσει θα είναι πιο χαλαρός.Όλα αυτά βέβαια ίσχυαν προ 10ετίας. Οι καιροί αλλάζουν ασφαλώς, αλλά κάποια πράγματα μένουν ίδια. Μια φορά Εύζωνας, για πάντα Εύζωνας.Ένας παλιός (και εκπαιδευτής).
Scroll to top icon