ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.9.2016 | 19:23

Ελεος

Ποτε θα καταλαβετε οτι δεν μας ενδιαφερουν τα ερωτικα σας? Μας εχετε κουρασει. Μπαινουμε εδω μεσα για να διαβασουμε σοβαρα προβληματα και οχι: "με χωρισε ο Νικος και κλαιω ολη μερα". Σιγουρα ειστε απο αυτους που θελετε να συζητατε ολη μερα για τα γκομενικα σας γιατι δεν εχετε αλλα προβληματα και θελετε να τραβατε την προσοχη. Ελεος πια!
6
 
 
 
 
σχόλια
Όπως ένα μικρό παιδί δυσκολεύεται να μάθει τη προπαίδεια ή να μάθει την αλφάβητο και του φαίνονται όλα δύσκολα και πραγματικά ''βουνό'' για εμάς είναι ένα ασόβαρο πρόβλημα και γελοίο να στεναχωριέται επειδή τα γνωρίζουμε. Για εκείνο όμως που θέλει να μάθει αλλά δυσκολεύεται και κλαίει ίσως για αυτό, είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Θέλω να καταλήξω στο ότι ο καθένας περνά τη στεναχώρια του με έναν χωρισμό, με ένα κακό βαθμό στο σχολείο, με μια ερωτική απογοήτευση και εννοείται με χειρότερα προβλήματα υγείας, εργασίας κτλ. Δεν μπορείς οπότε να συγκρίνεις τη λύπη του καθενός.
Φαίνεται πως όσα προβλήματα και αν είχε πάντοτε η ανθρωπότητα, βλ. πολέμους/οικονομικές κρίσεις κτλ, πάντα ο έρωτας έβρισκε ανοιχτές χαραμάδες και τρύπωνε. Αυτό μας δείχνει πως η ψυχή, δεν νεκρώνεται. Προσωπικά, παρότι δεν ταυτίζομαι με τέτοιες εξομολογήσεις μόνο ένα χαμόγελο θα ήθελα να στείλω σε όλους αυτούς που παρόλα τα προβλήματα τους, βρίσκουν χώρο στο μυαλό τους να στενοχωρηθούν και να επιλύσουν τα ερωτικά τους προβλήματα. Είναι μια ανάσα στην καθημερινότητα.Είμαι βέβαιη πως στον β' παγκόσμιο πόλεμο κάποιοι στρατιώτες έκραζαν τους υπόλοιπους που έγραφαν ερωτικές επιστολές κάτω από τα χαλάσματα στα κρυφά.Μη κάνετε το ίδιο.
Ρε παιδιά οκ το ξέρω οτι υπαρχουν πολλές εξομολογήσεις με πανομοιότυπο θέμα. Πολλές φορές και εγώ βαριεμαι καν να τα διαβάσω γιατί ξέρω τι έχει ειπωθεί. Όμως είναι ενα πρόβλημά τους, που τους απασχολει . Για μας μπορεί να είναι βαρετό για αυτους όμως να είναι οτι πιο σημαντικό αυτή τη περίοδο. Εξάλλου είναι ενας χώρος που δεν απαιτείται να ρωτάς, αλλά και μονο να καταθετεις απόψεις. Εγώ μονο μια ερώτηση θα έκανε αν είχα την ευκαιρία για άμεση επικοινωνία Γιατί δεν τολμούν να πιάσουν τους ίδιους και να τους τα πούνε; ;;
Φυσικά, κανείς δε διαφωνεί με αυτό. Βέβαια πολλά μπορεί να παίζουν. Μπορεί να τα είπανε, και να πέσανε σε τοίχο. Μπορεί να μην έχουν δυνατότητα, εκ του φυσικού. Πολλά μπορεί και ποτέ δεν ξέρεις. Σαφώς και πρακτικά δεν είναι το σοβαροτερο πρόβλημα, με την υγεία να είναι το νούμερο ένα. Αλλά,.... human mind.
Αν οι άνθρωποι που γράφουν περί αυτών των θεμάτων θέλανε να τραβηξουνε τη προσοχή, δεν θα γράφανε εδώ. Θα βγαινανε με ντουντουκα στην πλατεία Συντάγματος με μπλε ελεκτρικ σωβρακο κρατώντας πανο "Ξενοφωντα γύρνα πίσω".
Scroll to top icon