ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.9.2016 | 20:18

Σωστό ή λάθος;

Άντρας είναι οικονομικά ανεξάρτητος και δε σκοπεύει να κερνάει αγαπημένα του πρόσωπα ή να κάνει ακριβά δώρα. Αργά ή γρήγορα θα θεωρηθεί τσιγκούνης. Γυναίκα κάνει ακριβώς το ίδιο, θα θεωρηθεί οικονομικό μυαλό και όχι τσιγκούνα, και δικαίωμα της να κάνει ότι θέλει με το πορτοφόλι της.
3
 
 
 
 
σχόλια
Εντελώς λάθος. Για μένα θα ήταν τσιγκούνηδες και οι 2, το έχω πει για γυναίκες αυτό, όπως και για άντρες. Βέβαια εγώ έχω και τρύπες στις τσέπες μου, οπότε δεν με λες και αντικειμενική.Αν δεν το νιώθεις πραγματικά να το κάνεις, τότε τι σε νοιάζει το πως σε χαρακτηρίζουν οι άλλοι; Έλεος.
Αυτό είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα για το πώς ή πατρίαρχια βλάπτει και τους άντρες. Ο άντρας ο μάτσο πρέπει να βγάζει πολλά λεφτά και ακριβώς με την λογική "με τον παρά μου και την κυρά μου" επιβάλλεται από την κοινωνία και να το δείχνει. Αλλιώς, στερεοτυπικα πάντα, είναι είναι κοινωνικά αποτυχημένος ή τσιγκούνης. Ή γυναίκα πάλι από την πατριαρχία προορίζεται για οικογένεια και για τη φροντίδα του σπιτιού, οπότε το αντίστοιχο χαρακτηριστικό είναι θετικο μιας και θα είναι ένας καλός "λαιμός" που θα στηρίξει το "κεφάλι".
Scroll to top icon