ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.9.2016 | 02:13

Φαιά ουσία

Θέλω να εξομολογηθώ πως η αγνή έννοια "φιλία" παίρνει διαστάσεις "χρησιμοποιώ τους φίλους μου όταν δεν εχω τον γκόμενο".Μία κοπελα από την μέχρι πρόσφατα όμορφη παρέα μας, μας έκανε μπάχαλο πριν από κάποιους μήνες πάνω σε ένα ζήτημα που αφορούσε όλες μας.Σπαστήκαμε οι 4 από τις 6. Εγώ προσωπικά έχοντας παρατηρήσει τη συμπεριφορά της απο καιρό είχα πάρει χαμπάρι ότι διπλοσκέφτεται πολλά πράγματα, λέει άλλα μπροστά κι άλλα πίσω, ότι οι κινήσεις της δεν είναι πάντα αυθόρμητες αλλά έχουν σκοπό από πίσω και τα γνωστά καφριλίκια που όλοι ξέρουμε. Γενικά εχω που κρατάω αποστάσεις ένα χρόνο τώρα και δεν έχω ανοιχτεί απέναντί της για να μην χαλάσω το γενικότερο κλίμα της παρέας.Απλά δείχνω τη δυσαρέσκεια μου και αποφευγω πολλα. Μέχρι το τελευταίο περιστατικό που σπαστήκαμε όλες.Έχουμε να βρεθούμε όλες μαζί από τότε. Τώρα έμαθα από έμπιστο πρόσωπο ότι θέλει να έρθει να μας βρει για λίγες μέρες(μενει αλλου) για να διασκεδάσει..ακούστε γιατι ομως.. Γιατι το αγόρι της αυτες τις μερες θα είναι διακοπές και εκείνη δεν αντέχει μέσα. Θέλει όσο είναι έξω αυτός να είναι κι εκείνη εξω για να μην ζηλεύει και να του την μπει.Εμένα δεν μου είπε κάτι τετοιο φυσικά, αλλά μου έπιασε συζητηση μετά από μηνες και μου πέρασε σιγα σιγα το οτι θα ερθει συντομα και ποσο της ελειψα και ποσο καιρο εχουμε να βρεθουμε για να της πω να την φιλοξενησω. Για να της κανω παρεα και να ακούω ατέλειωτες ιστορίες με τον βαρετό γκόμενό της ως το πρωι. Κι εδω θα σας εξομολογηθω πόσο ευχάριστο είναι να ξέρεις, αλλά να μην ξερουν ότι ξέρεις. Τις βαριέμαι και τις σιχαινομαι αυτες τις ψυχές. Χασομέρηδες που σου στερούν φαιά ουσία για να ικανοποιήσουν το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΓΩ τους, αλλά δεν πειράζει. Ό,τι δίνει παίρνει κι από μένα.
1
 
 
 
 
σχόλια
Υπάρχουν πολλοί τέτοιοι άνθρωποι. Μην στεναχωριέσαι και μην χαλάς την ζαχαρένια σου. Ίσως όταν πάρεις αποστάσεις και εσύ και η υπόλοιπη παρέα σου, να ηρεμήσει λίγο η κατάσταση. until then, καλά κουράγια αν τελικά την φιλοξενήσεις.
Scroll to top icon