ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.9.2016 | 11:33

Όταν πιστεύετε

πως υπάρχει κάτι πολύ όμορφο μεταξύ δυο ανθρώπων και τα έχουν κάνει σκατά και είναι χώρια τότε να τους σπρώχνετε λίγο. Δεν είναι κακό να βάζουμε κι εμείς λίγο το χέρι μας. Δεν τα ξέρουν όλοι όλα. Μια συμβουλή μια παρότρυνση ίσως να δώσει ένα όμορφο σπρώξιμο. Είναι λογικό να κρατούν οι άνθρωποι εγωιστική στάση και να μην κάνουν βήματα, όμως γι αυτό είναι οι φίλοι. Για να λένε την αλήθεια και να τους δίνουν συμβουλές. Μια συμβουλή έδωσα και αυτή ήταν να του πει να συναντηθούν. Εκείνη δεν ήθελε μέχρι που της είπα να ξεπεράσει τα λάθη που έκανε η ίδια και να του τα πει απο κοντά. Το έκανε της είπε και εκείνος τα δικά του και τελικά είναι πάλι μαζί κι αγαπημένοι. Οι φίλοι πρέπει να λένε την αλήθεια και να βοηθούν. Δεν τα ξέρουν όλοι όλα.
2
 
 
 
 
σχόλια
Εγω παλι πιστευω οτι ειμαστε μεγαλοι ανθρωποι κ οτι ο καθενας απο μας ξερει καλυτερα απ ολους ποιο ειναι το καλυτερο για τον εαυτο του, οποτε δεν χρειαζεται κανενα σπρωξιμο απο τριτους. Δεν γινεται να περιμενεις απο τριτους να αποφασισουν για σενα. Ουτε θα χεις παντα καποιον να σου δινει ωθηση για να κανεις το οτιδηποτε. Την ωθηση πρεπει να την εχεις απο μεσα σου.
Δεν συμφωνώ μερικες φορές χρειαζόμαστε και συμβουλές. Είναι εγωιστικό να πιστεύουμε πως ξέρουμε τα πάντα. Οι φίλοι βλέπουν κάποια πράγματα πιο καθαρά απο τους εντός. Δεν έχει καμία σχέση η ηλικία. Όλοι χρειάζονται συμβουλές. Όπως λέει και η εξομολογούμενη κανείς δεν ξέρει τα πάντα. Οι φίλοι πρέπει να λένε την αλήθεια και να επιδεικνύουν τα λάθη μας και οι συμβουλές απο μόνες τους δεν θα σε κάνουν να κάνεις βήματα όμως ίσως σε βοηθήσουν να καταλάβεις πως έχεις κάνει κάπου λάθος. Τόσα χρόνια έχω δει πολλές όμορφες ιστορίες να χάνονται επειδή δεν μίλησαν για τα λάθη τους οι εμπλεκόμενοι. Μια παρότρυνση δεν κάνει τίποτα παραπάνω απο το να σε σπρώξει στο να σκεφτείς. Μαλακώνει ο εγωισμός αν σου πουν το λάθος σου τρίτοι και σκέφτεσαι πιο σφαιρικά. Τι καλύτερο απο τα μιλήσουν δυο άνθρωποι για τα λάθη τους; Ταυτίζομαι απόλυτα με την εξομολόγηση.
Scroll to top icon