ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.9.2016 | 05:20

Ειμαι με μικροτερο...

Ειμαι 29 κι αυτος ειναι 21. Εκεινος ακομη σπουδαζει στο 3ο ετος,εγω εχω τελειωσει,εχω κανει μεταπτυχιακο και τωρα εργαζομαι. Στην αρχη ξεκινησε σαν φλερτ,στο τελος καταληξαμε να ειμαστε ζευγαρι. Ειμαστε σχεδον 1 χρονο μαζι,καπου εδω ομως εχω αρχισει να αναρωτιεμαι που θα παει αυτην η σχεση. Εγω πλεον δεν ειμαι στη φαση που ημουν μεχρι πριν 2-3 χρονια,να ειμαι σε μια σχεση κι οπου βγαλει. Εκεινος το βλεπει σοβαρα,ποσο σοβαρα ομως οντως το βλεπει σε αυτην την ηλικια; Δε νομιζω πως εχουμε κοινο μελλον μαζι. Θεωρω πως αδικα θα σπαταλησω το χρονο μου και θα δεθω σε μια σχεση που δε θα μου προσφερει κατι στο τελος. Εκεινος ζει ακομη τα φοιτητικα χρονια,ειναι πιο ανωριμος,πιο επιπολαιος. Μπορει να νομιζει τωρα πως θελει σοβαρη σχεση,σε 2-3 χρονια ομως μπορει να πει βαρεθηκα κι ενω εκεινος θα ειναι μολις 25 εγω θα ειμαι ηδη 32. Εχει ανοιχτει μια ευκαιρια για δουλεια στο εξωτερικο και σκεφτομαι να την αξιοποιησω. Αυτο θα τον κανει κομματια,γιατι δεν μπορει καν να με ακολουθησει ακομη, αλλα ξερω πως θα το ξεπερασει. Νομιζω πως το να αφησω αυτη τη σχεση εδω που ειναι ,ειναι η καλυτερη επιλογη. Περασαμε ομορφα και θα εχουμε να το θυμομαστε παντα. Δε νομιζω πως θα υπηρχε καποιο σοβαρο μελλον μεταξυ μας. Ποια η γνωμη σας πανω στο θεμα; Ειμαι μπερδεμενη.
3
 
 
 
 
σχόλια
Αν ήδη σκέφτεσαι ότι επενδύεις άδικα τον χρόνο σου σε αυτή την σχέση, τότε όντως είναι καλύτερο να το λήξεις. Το να βρίσκεστε σε τελείως διαφορετικές φάσεις στις ζωές σας είναι ένα πολύ βασικό κριτήριο.
Εσύ την απόφασή σου την πήρες (κατά τη γνώμη μου σωστά), τώρα τι σε νοιάζει τι λένε οι άλλοι; θες να γεμίσεις με αμφιβολίες; Ό,τι κι αν αποφασίσεις να κάνεις πάντως, σου εύχομαι καλή τύχη! :)
Scroll to top icon