ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.10.2016 | 03:24

Ψυχολογικά;

Ελεγες παντού και σε ολους οτι ειμαι χάλια, ασχημη, και οτι με κοιταει κανείς με το ζορι. Ελεγες οτι μ αρεσεις αλλα σε σενα οχι γιατι ημουν χαλια. Δεν σε κυνηγησα ουτε μια φορα. Μια. Δεν ηρθα να σε ενοχλησω ουτε μια. Εκανα σχέση, προχωρησα. Ερχεσαι κατω απο το σπιτι μου πιο συχνα και απο μενα. Τι φαση; Τοσο πολυ μερικοι δεν εχετε ζωη που την περιστρεφετε γυρω απο εμμονές και ζειτε σαν ονειροπαρμενοι; Θα μου πείτε και συ εχεις ζωη που τα γραφεις εδω; ναι εχω. Τα γραφω γιατι πρεπει εν τελει να περασω ενα μήνυμα στον χ, ψ,ζ οτι αν θες κατι το διεκδικεις και τελος. Απο τη στιγμη που ο αλλος/αλλη εχει ξεκαθαρισει με τη σταση του οτι ΔΕ σε γουσταρει οτι ΔΕ σε θελει και ΔΕ θελει σχεσεις μαζι σου, εσυ γιατι συμπεριφερεσαι σαν παιδακι νηπειαγωγειου; Και εν τέλει ειναι μεγαλο θρασος να βριζεις τον αλλον, να του βγαζεις το όνομα σε ολη τη γειτονιά οτι σε γουσταρει και μετα να ασχολεισαι ολη μερα εσυ μαζι του. Ξερω οτι το νοημα της ζωης ειναι να εχουμε στην καρδια μας ανιδιοτελή αγαπη προς ολους. Αλλα οταν εμενα μου εχεις φερθει με το χειροτερο τροπο, και οχι σε ερωτικο, ουτε καν σε φιλικο επίπεδο δε θα ηθελα να βρεθω μαζι σου, δεν μπορω να μην προσβαλλομαι με τη συμπεριφορα αυτη. Γιατι ειναι ΘΡΑΣΟΣ. Συμφωνω οτι δε θα δωσω σημασια μια δυο τρεις αλλα οταν υπαρχει τέτοια δυσαναλογια στη "ζυγαρια" οταν και με εχεις καταδιαβαλλει (χωρις να δωσω σημασια) αλλα και καρα ασχολεισαι και ψαχνεις ευκαιρία και τροπο να με δεις και να μάθεις για μενα δεν γινεται σε καποιο σημειο να μην δωσω σημασια. Γιατι πρόκειται περι αδικιας, προκειται για μια δυσαναλογη καθαρα κατάσταση που δεν εχει αποκατασταθει. Αυριο παλι ολα θα ειναι οκει, ισως να μην το σκεφτω καν. Ειναι απο τις μερες ωστοσο που μου ηρθαν σκεψεις. Ολοι καποτε σκεφτομαστε και φιλοσοφουμε και κανουμε (οσοι εχουμε συνειδηση και σεβασμο προς την αξιοπρεπεια μας) μια αυτοκριτική. Και επειδη παντα κατι εχουν ολα να μας μαθουν, οι συμβουλες μου:1) Μην αφηνετε κανεναν μαλακα να σας βγαζει το ονομα και να σας διαβαλλει. Και αν το κανει κινειστε γη κ ουρανο να δειξετε οτι λεει ψεματα. Γιατι εγω δεν το εκανα οταν επρεπε. Και γιατι μετα θα σας τρωει το γιατι τους αφησα. 2) Να ειστε ρεαλιστες. Αν καποια δε θελει να σας δει ζωγραφιστο μην αναλωνεστε σε περατζαδες πεζη και δια αυτοκινητου :ρ 3) Τουλαχιστον αν θελετε να κανετε - εσεις οι δηθεν γκομενοι με τα χοντρα ψυχολογικα- κατι καλο για την κοινωνια καθιστε μεσα στο ρημαδιασμενο σπιτι σας - σταβλο μη σας δει κανενας νορμαλ ανθρωπος και τρομαξει. Μπορει για το 3ο να με κραξετε αλλα οκ. Τα φιλια μου. Η γνωστη μελισσουλα.
1
 
 
 
 
σχόλια
Μελισσούλα δεν πολυσυμφωνώ με την πρώτη παραίνεσή σου, μου θυμίζει λίγο κατιναριό (λόγια επί λόγων), θεωρώ ότι αρκεί να βάζεις ευθέως στη θέση τους κάποιους από το να συζητάς δεξιά και αριστερά με όλους και όλα. Ταυτίζομαι απόλυτα με τη δεύτερη παραίνεσή σου: ο ρεαλισμός θα έλυνε πολλά από τα προβλήματα που ακούμε και διαβάζουμε στις εξομολογήσεις. Τέλος, διαφωνώ με την τρίτη παραίνεσή σου: αυτός που για σένα είναι προβληματικός, μπορεί να είναι Θεός για μία άλλη.
Scroll to top icon