ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.10.2016 | 14:33

ψυχολόγος

καλησπέρα! μετά από πολλή στηριξη και λιγη πιεση απο τους ανθρωπους που με αγαπουνε και μετα απο αρκετη προσπαθεια μεχρι να το παρω αποφαση,ξεκινησα συνεδριες. ξεκινησα σε καποιον με σπουδες κλπ που εχει καλη φημη και ειναι γνωστος στο μερος που μενω. πηγαινω μια φορα την εβδομαδα εδω κι ενα μηνα. το θεμα ειναι οτι δεν ξερω κατα ποσο με βοηθαει. δηλαδη ναι νιωθω ανακουφιση που μιλαω καπου ,αλλα αυτος δε λεει κατι ιδιαιτερο. νομιζω δηλαδη οτι αν ειχα καποιον φιλο που να μπορει να ακουσει ,θα ειχε το ιδιο αποτελεσμα. δεν βλεπω καποια αλλαγη,καποια συμβουλη,κατι καλυτερο.. ταυτοχρονα οι συνεδριες ειναι τσιμπημενες και τα οικονομικα λιγο στενα.. και δεν ξερω τι να κανω. να συνεχισω; να μη συνεχισω; να αραιωσω; ποια ειναι η σωστη συχνοτητα; νιωθω απογνωση γιατι μου εχει γινει εμμονη και σκεφτομαι ολη μερα το τι πρεπει να κανω.σας παρακαλω, ας απαντησει καποιος υπευθυνα,αν ξερει. οπως αλλες φορες εχω ζητησει βοηθεια ή τη γνωμη σας και με βοηθησατε ετσι (και με παροτρυνατε πολυ ευγενικα να απευθυνθω καπου) και τωρα θελω με κατανοηση να απαντησει καποιος. παρακαλω..
2
 
 
 
 
σχόλια
πρέπει να βρεις αυτόν που σου ταιριάζει. αλλιώς τσάμπα πας. να πας σε κάποιον που νιώθεις καλά μαζί του όχι διστακτική όπως ακούγεσαι εδώ. Ναι , να συνεχίσεις, αφού ένιωσες την ανάγκη και έκανες και το πρώτο βήμα , συνέχισε, απλά όχι με κάποιον που δεν εμπιστεύεσαι.
Εχω ακουσει πολλες φορες να λενε πως αμα ξεκινησεις συνεδριες με ψυχολογο, ψυχιατρο δε κανει να τις σταματας για κανεναν λογο. Οκ το να αλλαξεις γιατρο, αλλα οχι διακοπη. Δες το σαν ενα απαραιτητο εξοδο για την εξελιξη σου, οπως πχ αν καποιος που φωραει γυαλια, θα πρεπει να πληρωνει καθε λιγο επισκεψεις στον οφθαλμιατρο για να παρακολουθει τυχον αλλαγη στου φακους που φωραει κλπ κλπ.Να μη γινομαι κουραστικη,ωστοσο, ο ψυχολογος δε λεει και πολλα. Επεμβαινει ομως στα σημεια που η σκεψη σου ειναι λαθος, σου κανει ερωτησεις ωστε να βρεις μονος/η σου τη λυση και τελος σου διασφαλιζει μακροπροθεσμα αποτελεσματα βελτιωσης. Αν θα στα εδινε στο πιατο δε θα προσπαθουσες να βρεις πως φτιαχνονται... Δεν γινονται ολα αμεσα κ θαυματουργα. Θελει κοπο και για να κατανοησεις τον εαυτο σου χρονο.Συμφωνω για το οικονομικο κομματι αλλα η συχνοτητα της συνεδριας εχει να κανει με το ποσο βοηθεια θελει ο καθε θεραπευομενος. Αργοτερα θα αραιωσει, θα δεις. Μεχρι τοτε ζητα κ καμια εκπτωση, δεν ειναι κακο.
Scroll to top icon