ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.10.2016 | 07:44

Είμαι Θεός... που έλεγε κι ο Κοντογιαννίδης!

Ρε παιδιά, τι πετριά μπορεί να φάει κανείς? Τελευταία κάνω παρέα με μια κοπέλα, η οποία είναι με κάποιον που παίρνει τα φύλλα και τα δέντρα. Προκειμένου να ανέχεται το κέρατο αυτή, αυτός έχει βρει μια φόρμουλα: της λέει συνέχεια πόσο χαζές είναι όλες οι γυναίκες και πόσο απίστευτα κι απυθμενα έξυπνη είναι η ίδια. Αυτή, εκτός του ότι όντως ανέχεται το κέρατο (ελεύθεροι άνθρωποι είμαστε, δε το κατακρίνω αν τη βρίσκει έτσι... κολοκυθόπιτα), έχει αρχίσει να πιστεύει πως διανοητικά είναι ανώτερη των άλλων γυναικών. Θα μου πεις τι κάνεις παρέα μαζί της? Μα με μπερδεύει. .. κατά τα άλλα είναι μια φυσιολογική κοπέλα που θα μιλήσει εντελώς λογικά, θα έχει άποψη, θα αναλυσεις μαζί της και μια πιο βαθιά έννοια αλλά μέχρι εκεί. Δεν είναι και κανένας ξεχωριστός εγκέφαλος. Εν τω μεταξύ κάνει και μεταπτυχιακό αυτό το διάστημα και το χει δέσει τωρα ότι είναι διάνοια. Προσωπικά θεωρώ πως έχει απλώς καλη μαθησιακη μνήμη, δε την έχω να κάνει περίπλοκους συσχετισμους ή να διαθέτει ανεπτυγμενη κριτική σκέψη. Ενώ όλες λοιπόν, οι συζητήσεις μας έχουν μια νορμάλ ροή, μόλις πλησιάσω το θέμα ευφυΐας τρώει σκάλωμα. Της λέω: "Όντως υπάρχουν μερικοί άνθρωποι πολυ χαμηλου διανοητικου επιπέδου. Αλλά ίσως το ίδιο να λένε και για εμάς κάποιοι εξυπνότεροι από εμάς". Τότε κοντοστεκεται και λέει: εγώ είμαι έξυπνη... δε νομίζω να υπάρχει πιο έξυπνη από μένα! Τα σχόλια δικά σας!
1
 
 
 
 
σχόλια
Τι ακριβώς να σχολιάσει κάποιος εδώ; αυτή πιστεύει ότι είναι πανέξυπνη, υπάρχουν άλλοι που είναι χάλι μαύρο και πιστεύουν ότι είναι πανέμορφοι, και υπάρχουν και άλλοι που είναι μέσα στην κακία και νιώθουν οι καλύτεροι άνθρωποι. Καθένας μπορεί να πιστεύει ό,τι θέλει, ελευθερία σκέψης και έκφρασης υπάρχει.
Scroll to top icon